NE BEBAN NEGO VUKAŠIN! Omiljeni lik iz “Porodičnog blaga” stvara brutalno dobru muziku i – ima NOVI SPOT (VIDEO)

Ekipa Irie FM pripremila je i ovaj put video svetskog kvaliteta za singl "Što ti telo pulsira“.

Promo/Nemanja_Novaković

Glavni akter spota, ali i režiser je frontmen Vukašin Marković, a za ambijent je poslužilo jedno od najlepših zdanja Beograda, Sava Centar.

Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti. Glavni lik spota priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj “priča” na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples.

Stari i novi prijatelji i saradnici, okupili su se da novom singlu daju vizuelni identitet. Pored frontmena Vukašina, a u saradnji sa “Kaktus Media” producentskom kućom, Lazar Bogdanović našao se na mestu direktora fotografije, dok su se Tamara Pjević i Jakša Filipovac pobrinuli za koreografiju.

Inače, bend Irie FM održaće 15. decembra beogradski koncert u Domu omladine, kako bi predstavili  novi album “Putevi”, koji je svakako obeležio prekretnicu u njihovom radu. Uz već poznate pesme “Kliziš”, “Putevi” i “Ljubav što smo stvorili”, na albumu će se naći još 5 novih numera.

U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. Irie FM ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku.