NE BISTE JE POZNALI! Končita Vurst, najpoznatija “bradata žena” na svetu više UOPŠTE NE IZGLEDA OVAKO (FOTO)

Austrijska modna i muzička ikona još uvek je velika evrovizijska zvezda, a osim odličnom pesmom pažnju je privukla i kombinacijom izražene crne brade i jake šminke, koji se mnogima te godine i nije svideo.

printscreen/instagram.com/conchitawurst

Sada je ćelava, a novi izgled je pokazala u večernjoj haljini. Osim što je obrijala glavu, Končita je odlučila da ne obrije prsa i noge. U tom izdanju pojavila se na Europrajdu koji je održan u Beču. Kaže da nikad nije bila srećnija u svojoj koži.

View this post on Instagram

Finally back at @grazertuntenball ❤️ #scandal 🖤 dress @thomaskirchgrabner

A post shared by conchita (@conchitawurst) on

Njen izgled ponovo je podelio javnost pa dok neki misle da izgleda genijalno, drugi se zgražavaju i pitaju kuda ide ovaj svet.

Končita Vurst danas ima 30 godina, i još uvek jedna od najpopularnijih evrovizijskih zvezda. Godinu dana posle pobede na Evrosongu napisala je knjigu, a pozajmila je glas u animiranom filmu Pingvini sa Madagaskara.

Prošle godine priznala je da je već nekoliko godina HIV pozitivna.

– HIV pozitivna sam mnogo godina – napisala je tom prilikom Vurst.

View this post on Instagram

🖤 pic @mrmartinz dress @thomaskirchgrabner with @go_with_flo party @grazertuntenball for @europride2019 #scandal

A post shared by conchita (@conchitawurst) on

– To je zapravo irelevantno za javnost, ali bivši dečko preti da će objaviti tu ličnu informaciju, a ja nikada neću dati nekome pravo da me plaši ili utiče na moj život zbog toga – saopštila je Končita.

Kazala je da se leči otkad je saznala dijagnozu i da je već godinama količina virusa ispod nivoa koji se može detektovati pa stoga nije zarazna.