NE BUDITE NAIVNE, ČITAJTE SIGNALE: Ovako možete predvideti da li će vas MUŠKARAC PREVARITI

Prevara
Pixabay.com

Da vas partner neće varati, to vam niko ne može garantovati, čak i ako mu potpuno verujete i čak biste dali "ruku u vatru" da on nije taj tip muškarca, prevaranta. Šanse jesu male, ali ne i zanemarljive.

 

Devojke, kako bismo vam skratile agoniju oko ovog čuvenog pitanja u muško-ženskih odnosima, otkrivamo vam neke znakove koji mogu razotkriti preljubnika.

1. Verovatnoća da će vas muškarac prevariti, ako ste trudne. Procenat je još malo veći, ako ste u vezi sa tipom koji voli rizik, avanutru i lako se uzbudi raznoraznim dešavanjima.

2. Ako je finansijski zavistan od vas, veća je verovatnoća da će vas prevariti. Da, zamislite, taj nitkov kome plaćate kiriju je u stanju da vara! Život je stvarno nepredvidiv. Zanimljivo je da je u slučaju žena potpuno drugačije – one koje su ekonomski zavisne od muškarca, gotovo nikada neće prevariti. Ironično, muškarci koji zarađuju značajno više od svojih partnerki imaju takođe mnogo više tendencija da varaju.

3. Broj seksualnih partnera žene može predvideti povećani rizik od varanja. Žene koje “nose pantalone” u vezi će imati veće tendencije da prevare.

4. Obrazovanje može da bude faktor za predviđanje neverstva. Žene koje su obrazovanije od svojih muževa češće se odlučuju za seksualnu prevaru. Sve žene koje varaju, obično to rade sa muškarcima koji su obrazovaniji od njihovih muževa.

5. Žene koje su nezadovoljne vezom imaju duplo veće šanse da prevare. One koje osećaju seksualnu nekompatibilnost sa partnerom, imaju čak i do tri puta veće šanse da prevare.

6. Žene češće imaju afere kada su mlađe. Kod muškaraca verovatnoća raste sa godinama, ali takođe, muškarci imaju tendencije da varaju sa mlađim ženama.

7. Muškarci sa muževnim glasovima i žene sa nežnim gasovima imaju veće šanse da prevare svog partnera. Imati moć i samopouzdanje čine i muškarce i žene mnogo

sklonijim da zalutaju.

8. Broj prethodnih seksualnih partnera, impulsivnost u vezi i spoljne opcije su sve indikatori ko će prevariti. Nevera se obično manifestuje nakon prosečnih sedam godina braka, 50 odsto njih varaju sa nekom osobom s posla.

9. Neki ljudi varaju jer im to smanjuje stres. Čak 75 odsto brakova prežive ukoliko muškarac prevari, a 65 odsto ukoliko to učini žena.

10. Među ljudima koji su bili neverni svojim partnerima, 56 odsto muškaraca i 34 odsto žena je zapravo ocenilo svoj brak kao srećan ili čak veoma srećan! Valjda im je prosto bilo potrebno malo zabave.