NE GURAJTE IH POD TEPIH: O ovim problemima morate razgovarati sa partnerom ako želite USPEŠNU VEZU

Baš svaki par ima probleme u vezi i to nije nešto zbog čega treba da se brinete, ali samo ako razgovarate o njima.

Ljubav
Pixabay.com

Najveći problemi nastaju kada počnete da ignorišete probleme koji s vremenom postaju sve veći. Iako je neke stvari sasvim u redu da prećutite, o ova četiri problema svakako treba da razgovarate sa partnerom.

Svaki put kada se vidite, oko nečega se prepirete

S ovim se problemom susreću mnogi, a rešenje za njega je jednostavno – napravite pauzu. To se ne odnosi na pauzu od veze, već na pauzu od konstantnog viđanja, jer ste verovatno toliko često zajedno da više nemate o čemu da razgovarate pa vam je lakše da pronađete razlog za svađu nego normalan razgovor. Ipak, to može biti i razlog većeg problema. Svakako o tome treba da razgovarate.

Ne prihvatate partnerovo mišljenje

Ako nemate otvoren um prema sugestijama vašeg partnera, to znači da ne podržavate njegove stavove i mišljenja. Naravno, ne morate se saglasiti o svemu, ali otvorenost prema sugestijama i savetima nikako ne može da škodi.

Više se ne zabavljate kao pre

I dok vam je veza pre bila poput zabavnog parka, sada ste upali u dosadnu rutinu. To se događa svima i nije ništa zabrinjavajuće, ali svakako treba da poradite na vraćanju avanturizma u vašu vezu kako se ne biste zasitili jedno drugog i počeli da tražite sreću u drugima, piše Index.hr.

Dopuštate uticajima okoline da remete vašu vezu

Naravno da je u redu poslušati tuđe mišljenje, ali nemojte da dopustite da ono oblikuje i određuje budućnost vaše veze, jer to nije nikako poželjno. Vaš partner i vi treba da budete jedine osobe odgovorne za vašu vezu, niko drugi, pa čak ni vaši ili njegovi roditelji.