NE HAJE ZA BIVŠEG: Irina Šajk neposredno nakon raskida viđena NASMEJANA DO UŠIJU (FOTO)

Posle pisanja medija o navodnom razlazu glumca Bredlija Kupera i super - modela Irine Šajk, poznata manekenka je viđena u jednom kozmetičkom salonu.

irina šajk
Instagram

Izgleda da nije želela da joj raskid četvorogodišnje veze pokvari raspoloženje, pa je rešila da se posveti sebi i svojoj lepoti.

Iako se ovih dana manekenka našla u žiži javnosti zbog ljubavne priče koja očigledno nema lep kraj, Irina kao da ne mari za to.

View this post on Instagram

New pics! Iri in LA 🖤🖤 #irinashayk #streetstyle #la

A post shared by irina shayk fans (@irina.shayk.lovers) on

Naime, ona je uslikana kako uživa u jednom od tretmana salona za ulepšavanje, i to vidno nasmejana i vesela, sakrivena iza tamnih naočara i sa telefonom u ruci.

I dok se Irina opuštala u salonu, Bredli je viđen u društvu muškog prijatelja, ali vidno lošijeg raspoloženja od bivše devojke.


Podsetimo, odnos između glumca i manekenke je poslednjih meseci bio jako loš, pa je par odlučio da stavi tačku na zajednički život, i to najviše zbog dvogodišnje ćerke.

Ubrzo nakon vesti da Bredli i Irina nisu više zajedno, medije i društvene mreže preplavile su informacije kako će se glumac najzad naći u zagrljaju pevačice Lejdi Gage, sa kojom igra u filmu “Zvezda je rođena”.