NE HAJE ZA KORONU I KARANTIN: Žurku za pevačicin 30. rođendan rasterivala POLICIJA

Pevačica Rita Ora prekršila je karantin organizovanjem proslave povodom svog 30. rođendana. Naime, Rita je na žurku pozvala tridesetak ljudi koji su prisustvovali tajnoj zabavi u jednom restoranu u Londonu, što je javnost oštro osudila.

policija
Pixabay.com

Misle da se na njih ne primenjuju pravila jer su bogati i poznati – komentarisao je jedan medicinski radnik, prenosi “The Sun”.

Britanci koji poštuju lokdaun nazvali su Ritu sebičnom kovid-varalicom.

Među zvanicima bili su i brojni Ritini prijatelji iz šoubiznisa poput modela Kara i Popi Delevinj.

Ritina sestra Elena, Vas Morgan i brojni drugi viđeni su kako se provlače kroz zadnji izlaz noseći flaše alkohola

View this post on Instagram

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

.

U jednom trenutku policija je došla do restorana, te su snimljeni kako proviruju kroz prozor pokušavajući da uđu u restoran koji je bio zaključan.

Rita i njena sestra prve su došle u restoran. Bilo je 30-ak gostiju, svi su bili doterani vrlo glamurozno i ​​ušli su u zgradu na zadnji ulaz, dok je obezbeđenje promatralo pročelje kako bi bili sigurni da niko drugi neće ući. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati – ispričao je izvor za “The Sun”.

U međuvremenu, vlasnik restorana tvrdi da je prvi put čuo za tu zabavu i da je restoran u vlasništvu deoničara.

Rita se izvinila svojim pratiocima na društvenim mrežama, navodeći da je platila kaznu od 10 hiljada dolara.

Moja odluka da napravim žurku je bila emocionalna. Izvinjavam se što sam prekršila mere i dovela ljude u opasnost. Shvatam sada da sam pogrešila i preuzimam odgovornost u potpunosti – rekla je Ora na mrežama.

printscreen

Podsećanja radi, britanska vlada je uvela karantin od 5. novembra do 2. decembra u pokušaju da spreči društvena okupljanja. Restorani su zatvoreni, radi samo dostava.