NE IGNORIŠITE PROBLEME U VEZI: Ova 4 najčešće vode do raskida

Pravi problemi nastaju upravo kada počnete da ignorišete probleme.

veza
pixabay.com

Svaki par ima probleme u vezi i to nije nešto čega treba da se stidite, ali ipak, porvemeno bi bilo dobro upitati se šta je izazvalo određenu svađu ili neprijatnu situaciju.

Najveći problemi nastaju upravo kada počnete da ignorišete probleme koji vremenom postaju sve veći i veći. Iako je sasvim u redu prećutati neke stvari, ova četiri problema obavezno morate da rešite sa partnerom.

Svaki put kad se nađete, posvađate se oko nečega

S ovim problemom se susreću mnogi, a rešenje je jednostavno – napravite pauzu. Ovo se ne odnosi na pauzu u vezi, već na pauzu od redovnih sastanka i izlazaka. Verovatno ste toliko često zajedno da više nemate o čemu da razgovarate, pa vam je lakše pronaći povod za svađu, nego za normalan razgovor.

Međutim, to može biti i pokazatelj većeg problema, pa o tome svakako treba razgovarati.

Ne prihvatate mišljenje partnera

Ako niste otvoreni za predloge partnera, to znači da ne podržavate njegove stavove i mišljenja. Naravno, ne morate da se slažete oko svega, ali otvorenost za predloge i savete ne može da šteti ni na koji način.

Ne zabavljate se više kao nekada

Iako je vaša veza nakeda bila prepuna zabave i izlazaka, sada ste upali u dosadnu rutinu.

To se dešava svima i ne treba da brinete, ali svakako bi trebalo da poradite na tome da avanturu vratite u svoju vezu kako se ne biste zasitili jedno drugog i počeli da tražite sreću u drugima.

Dozvoljavate spoljnim faktorima da utiču na vašu vezu

Naravno, u redu je ponekad poslušati tuđe mišljenje, ali ono nikako ne sme da oblikuje i određuje budućnost vaše veze. Vaš partner i vi trebalo bi da budete jedini odgovorni za svoju vezu, niko drugi, čak ni vaši ili njegovi roditelji.loading...