“Ne izlazim iz kuće u vreme praznika” Svi smo ga voleli kao klinca iz filma “Sam u kući”, a evo zašto on to NE PODNOSI

Kad izađem napolje, svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno, kaže glumac koji se proslavio čuvenim filmom

printscreen

Glumac Mekoli Kalkin koji se proslavio filmom “Sam u kući” kaže da već jako dugo nigde ne izlazi iz kuće tokom božićnih praznika upravo zbog tog blokbastera.

Iako je prošlo 28 godina otkako se film pojavio, svakog Božića i Nove godine film se reprizira širom sveta, zbog čega Kalkin i nije pao u zaborav. On od tog filma zarađuje i danas, a na internetu se svake godine pojavljuju nove teorije zavere, kao i detalji sa snimanja.

Glumac je, gostujući kod Elen Dedženeris, rekao da taj film ne voli da gleda. On je priznao da ga je poslednji put pogledao pre petnaest godina, dodajući da je kao dečak to češće radio, da bi se hvalio pred devojkama sa kojima je izlazio, i tako iskoristio svoju popularnost. Odavno to više ne adi.

Svima je jasno da ja taj film ne mogu da gledam na način na koji to rade ljudi koji nisu bili na snimanju – rekao je.

Vreme Božića je moje vreme, vreme Mekolija. I toga sam vrlo svestan. Zato u ovo doba godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam da izbegavam ljude što je više moguće. Kad izađem napolje, svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno – rekao je Mekoli kod Elen.