Ne može lakše od ovoga: Trik da fuge u kupatilu izgledaju kao nove (VIDEO)

Za ovu metodu preuređenja vam ne treba puno novca, ali morate da izdvojite vreme i nema više sivih fuga u kupatilu

Pixabay.com

Fuge između pločica u kupatilu znaju poprimiti sivu boju koju je zaista teško izribati i vratiti u prvobitno stanje, ali jedna tiktokerica ima rešenje – za koje vam ne treba puno novca.

Tiktokerka je otkrila da vam za ovu metodu preuređenja ne treba puno novca, ali ono što treba izdvojiti jeste vreme.

Umesto da kupuje jaka sredstva, koja ne garantiraju da će fuge ponovno biti bele, Gi je uzela kanticu crne boje i tanku četkicu kojim je obojila sve fuge.

Nakon što se boja osušila, sredstvom i krpom uklonila je višak i izribala pločice da im vrati sjaj, a rezultat koji je dobila oduševio je njene pratioce.

@thesevenwonderzx Cheap bathroom restoration for £12! Quick lick of grout paint (which took forever to clean) #bathroommakeover #groutpaint #bohemianbathroom #boho #restoration #upcycle ♬ Work Bitch – Britney Spears

Gi je rekla da, iako je ovo preuređivanje jeftino, treba dosta vremena da se oboji celo kupatilo, a jednako toliko i strpljenja i mirne ruke, pa su neki pratitelji predložili onima koji planiraju preurediti kupaonicu na isti način da koriste boju u olovci – praktičnije je i preciznije, prenosi “Krstarica”.