Ne možete da pretpostavite GDE I KAKO će biti proglašen pobednik ‘Pinkovih zvezda’

Pinkove zvezde ulaze u rijaliti?

Najboiljih 20 pevača useliće se na proleće 2015. u “Dvor” u Šimanovcima, gde će biti pod nadzorom kamera 24 sata, piše Informer.

Ovu emisiju će, prema saznanju pomenutih dnevnih novina, voditi Milan Kalinić i Marijana Mićić. Vila u Šimanovcima korišćena je u rijaliti programu “Dvor”, pa će se u nju useliti 20 najboljih pevača koji će biti izabrani do proleća.

– Najboljih 20 takmičara useliće se u “Dvor”, koji će uskoro biti renoviran i prilagođen potrebama tog šoua. Osim što će imati spavaću, dnevnu sobu i kuhinju, učesnici će moći da u posebnom muzičkom studiju pripremaju numere za dalje takmičenje. Publika će ih gledati 24 sata dnevno na kanalu Pink rijaliti, a emitovaće se i specijalne emisije na Pinku – otkriva dobro obavešten izvor Informera.

On dodaje i da su svi učesnici Pinkovih zvezda potpisali ugovor koji im brani da otkrivaju informacije u vezi sa takmičenjem i rijalitijem.

– Pevačima je zabranjeno da pričaju o ovome jer to Pink čuva kao veliko iznenađenje za publiku. Smatraju da bi rijaliti bio pun pogodak, jer bi takmičare približio publici i jasnije bi se videlo ko se dopada ljudima – istakao je sagovornik.

Navodno, željko i Milica Mitrović čak, razmišljaju da članove žirija postave kao mentore pojedinim finalistima. Svako od njih bi imao grupu koju će voditi, dakle po četiri takmičara, i sa njima će raditi na napretku u smislu pevanja, interpretacije, odabira pesama i priprema za nastupe.

Inače sedam meseci ostalo je do kraja “Pinkovih zvezda”, što znači da ćemo pobednika saznati krajem maja, početkom juna 2015. godine.loading...