Ne možete protiv njih: Tri NAJTVRDOGLAVIJA znaka u horoskopu

bes
Pixabay.com

Tvrdoglavost je osobina koju svi misle da imaju, ali realno su neki znakovi ipak gori nego drugi. U insistiranju na svojim stavovima prednjače Bik, Škorpija i Lav.

 

1. Bik – s njim nemojte ni pokušavati!

Od svih znakova Zodijaka, Bikovi su provereno najtvrdoglaviji. Nije čak ni bitno jesu li ili nisu u pravu, oni samo žele to što žele i duriće se ili ljutiti dok to ne dobiju. Simptomi toga javljaju se već u ranom detinjstvu a traju do kraja života, samo nekako s vremenom nauče da to prikrivaju u javnosti, ali ne mogu pred svojim bližnjima. 

2. Škorpija – užas živi

Pripadnici ovog znaka provociraju svojom tvrdoglavošću, čak i onda kada im nije bitno da budu u pravu. Njima je to maska kojom se trude da isprovociraju drugu stranu.Oni su majstori u kontrolisanju svojih emocija, a nekad će se svađati i raspravljati reda radi, samo kako bi pokazali drugoj strani šta su spremni da tolerišu, a što ne. U svakom slučaju, užasno su tvrdoglavi. 

3. Lav – baš me briga šta pričaš, bla bla bla, ne čujem te!

Pripadnici ovog znaka pravo su oličenje toga kako izgleda tvrdoglavo dete, nebitno koliko su stari. U stanju su vikati “ne zanima me što imaš da kažeš, ne čujem te” – i začepiti uši prstima, pribeći niskim udarcima koji nemaju veze s raspravom, kako bi imaginarno pokazali “da niste u pravu a oni jesu”. Ako im se ne popusti, mogu ni od čega da naprave haotičnu svađu.