Ne nadajte se boljem: Ova TRI horoskopska znaka u februaru čeka ‘PAKAO’

Horoskop
Freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Iako je pred nama najkraći mesec u godini, nekima će se činiti kao najduži.

 

Iako će većina relativno mirno preživeti februar, ova tri znaka čeka teško razdoblje:

OVAN

Febraur je vrlo buran mesec za vas, posebno na ličnom i poslovnom planu. Očekuju vas različite izazovne situacije i iznenađenja. Zato, udahnite duboko, stanite na loptu i potrudite se da odolite želji za promenom i napretkom.

U glavi vam se vrte dobre nove ideje za zaradu i posao i zato bi rado izašli iz postojeće rutine, ali još se uvek niste zadovoljili sve uslove, pa ne žurite s odlukama. Obratite pažnju da pred šefovima ne odate svoje ideje, kako ih netko ne bi iskoristio i pobrao priznanja.

Što se ljubavi tiče, zauzete Ovnove čekaju promenjive vode i zato su moguća određena emotivna razočarenja. Prisutan je osećaj samoće i nedostatak intezivne povezanosti s partnerom. Ovo u stvari nije ništa drugo nego vaš lični osećaj, nastao zbog vaše trenutne preterane potrebe za pažnjom i ljubavi. Razdoblje “krize” partner neće primetiti kao neobično ako uspete da se suzdružite potrebe za raspravom i svađom. Bez obzira na to, u ovom razdoblju intenziviraće se i vaš seksualni život, jer će vam libido biti vrlo jak.

Slobodnim Ovnovima je u prethodnom razdoblju neko zapeo za oko, ali baš te osobe neće biti u vašoj blizini.

Iako vas neće napustiti energija, izuzetno ćete se trošiti. Obratite pažnju na leđa, kolena, kosti i zube, jer sve do 15. februara biste mogli imati problema sa njima.

DEVICA

Iako ćete biti puni pozitivne energije i spremne uhvatiti se u koštac sa svim izazovima, moraćete da izbegavate bilo kakve savete od pojedinaca iz vaše blizine u poslovnom okruženju. U stvari, samo ćete se s njima iscrpljivati, bespotrebno sukobiti i gubiti živce…

U februaru će se nadviti neprijateljski nastrojene planete nad vašim poljem ljubavi i dece. Zato je ovo razdoblje za vas vrlo izazovno i puno napetosti i frustracije. Oni koje su sveže u vezi, sada mogu okusiti strasnu fazu emotivnog odnosa. Kao i svaka strast, bićete povremeno izuzetno zadovoljni, ali javiće se i ljubomora, posesivnost, kontrola… Ove opasne igre s vatrom mogu uzrokovati čak i prekid veze, s mirenjima i čestim oscilacijama.

Predstavnici znaka koji su duže vreme u vezi malo će lakše preživeti razdoblje krize i nestabilnosti. Potrudite se izgraditi veću međusobnu otvorenosti i pokazujte svoje osećaje.

Međutim, ovaj mesec je najteži za Device u braku. Oni će ući u februaru dosta zamrznutih osećaja jer su pali u zamku bračne magle, gde se više jasno ne vide i gde se uvuklo međusobno nepoverenje. 

Ako ste slobodan pripadnik ovog znaka, nećete imati posebnu želju za pronalaskom stalnog partnera jer ćete biti zaokupljeni poslom, a i razmišljaćete o staroj ljubavi. Kako to obično bude, pozvaćete staru ljubav u vaš život. Epilog je krajnji zanos, strast i suočavanje s problemom zbog kojeg ste se već jednom rastali….

Iako ste u punoj snazi i formi, iscrpljujete se na poslu i vrlo ste napeti. Takođe bi bilo korisno da manje vremena provodite za kompjuterom.

VAGA

U odnosu na prethodna dva znaka, vama neće biti totalna katastrofa na poslu, ali to se ne može reći i za ljubavne odnose i zdravstveno stanje. Boravak Marsa u vašem drugom polju, tj. tamo gde su finansije, budi vaše ambicije, a otvaranje izvrsnih prilika za baratanje tuđim novcem izaziva u vama uspavane talente za materijalno. Planetarna podrška i mladi Mesec uputiće vas prema novom početku gde ćete trebati pokazati umetničku veštinu manipulacije novcem.

Zauzete Vage imaju složenu situaciju. Oni koji su braku osetiće emotivne trzavice, žaliće se da nisu dovoljno voljeni, ne shvatajući pritom da ni sami nisu dovoljno prisutni u braku. Odnosi se mogu izgladiti ako vam partner kupi prikladan poklon ili ne uđe u svađu s vama.

Posebnu pažnju obratite na jednog člana porodice, koji prolazi kroz teško razdoblje.

One Vage koji su već duže u vezi takođe će osjetiti nestabilnost, zbog ličnog doživljaja emotivne krize. Do ovog je došlo zbog čestih svađa, ljubomore i osećaja nedovoljne ljubavi. Mogući su trajni prekidi odnosa, venčanja se odlažu, a i neko novi može postati predmet obožavanja. Sve u svemu, jedan uznemirujući mesec je pred vama i zato pokušajte pronaći ravnotežu u drugim stvarima.

Suzdržite se od konačnih odluka, ne dramatizujte, već strpljivo sačekajte da bura prođe. Slobodne Vage imaju objektivne šanse pronaći partnera bilo preko društvene mreže, bilo na jedan neobičan način. Na primer, na planinarenju. Neko potpuno nov probudiće u vama pažnju i strast. Ipak, ovoga puta ćete biti vrlo oprezni, možda i zato što vam se događa nešto nalik filmskoj priči ili zato što je sve došlo tako naglo.

Čuvajte se virusa i prehlade. Skloni ste infekcijama, koje lako možete zaraditi od najbližih ili u svakodnevnom kontaktu. Računajte da će sve biti atipično i da vam lekovi, osim za smanjenje temperature, ne mogu puno pomoći. Hronične zdravstvene tegobe javiće se kod onih koji već imaju problema s nogama ili stopalima.