NE OSLANJAJTE SE NA NJIH: Ovo je ubedljivo NAJNEODGOVORNIJI horoskopski znak

Neodgovornost je jedna od onih osobina koju niko ne voli, međutim postoje osobe koje su više neodgovorne od drugih i jednostavno to ne mogu promeniti.

posao
Pixabay.com

Na tu negativnu osobinu dosta utiče i horoskop, a titulu najneodgovornijeg znaka zodijaka zaslužuje Strelac, poznat po tome da radi ono što želi jer se uvek uzda u sreću.

Većina Strelaca je dobronamerna i prijateljski nastrojena, ali njihov slobodarski duh ih tera u suprotnom smeru od obaveza i odgovornosti. Oni pre svega žele dobro da se zabave, a njihov vladar Jupiter u astrologiji je poznat kao planeta srećnih okolnosti.

Njegovo pozitivno delovanje Strelci osećaju još od malih nogu pa oduvek imaju osećaj da ih štiti nešto moćno. Iz tog razloga najmanje se trude oko postizanja uspeha, izvršavanja obaveza i planiranja poslovne strategije jer su uvereni da će im se sve posložiti onako kako žele.

Tako najčešće i bude.

Jupiterovo delovanje, koliko god povoljno bilo, u ovom se slučaju može pokazati preprekom jer Strelci prestanu da ispunjavaju obećanja i dužnosti, očekujući da će se na kraju ionako sve okrenuti u njihovu korist.

S njima je zabavno, ali ljudi se često umore prateći ih, pa mogu jedno vreme i da ih izbegavaju.