NE PREDAJE SE BEZ BORBE: Muž Tanje Savić sprema haos pevačici?

Nema predaje...

instagram/tanja_savic_private

Suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević navodno nema nameru da se preda i prizna poraz.

On se tek sada naoružao da uzme decu, čak je ubeđen da će se i s njom pomiriti, pa Tanja nikako ne bi smela da se opušta iako su sinovi Maksim i Đorđe sada s njom u Srbiji.

– Dušan se neće tek tako predati, nema šanse da odustane od Tanje i sinova – započinje izvor za jedan nedeljni list i dodaje:

– On je ubeđen da Tanja njega i dalje voli i da je bitno da bude blizu nje, pa je rešio da se vrati u Srbiju. Iznajmiće stan blizu nje i gledaće da se često sreću, prosto, potrudiće se da ona sve i da hoće, ne može da zaboravi na njega. Haos će joj napraviti ako ona ne bude htela da popusti. Njemu je jedini cilj da se pomiri sa njom, ubeđen je da je Tanja ona stara koju može da ubedi u ve što hoće, međutim, Tanja je mnogo ojačala u periodu dok se dobila za decu i odlučna je da se ne vraća na staro. Ok, Dušan ima pravo da se bori i za nju i za decu, ali čisto sumnjam da će ona popustiti. E, sad, kako će se Dušan sa tim nositi i da li će se pomiriti s tim da je izgubio, ostaje nam da vidimo – završava izvor.