NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Nakon objave da se povlači sa muzičke scene, Niki Minaž podelila još šokantniju vest (VIDEO)

Pevačica je nedavno iznenadila svoje fanove odlukom da se zbog porodičnog života povlači sa muzičke scene, a izgleda da njenim iznenađenjima nema kraja.

niki minaž
printscreen

Naime, Niki Minaž (36) je na Instagramu objavila video-snimak kojim je potvrdila da se i zvanično udala za svog dečka Keneta Petija (41), inače osuđivanog kriminalca.

Iako je pevačica ranije izjavljivala da je Kenet ljubav njenog života i da će se venčati, ova vest je iznenadila njene obožavaoce i pratioce na Intagramu. Niki je video-snimkom koji je postavila na Instagram, potvrdila da je informacija da se udala tačna. Ispod videa je napisala:

Onika Tanja Maraž Peti 21.10.2019. – uz emotikone mlade i mladoženje.

U video-snimku se vide dve šolje i dva kačketa na kojima piše “mlada” i “mladoženja”, kao i “gospodin” i “gospođa”.

View this post on Instagram

???????? Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Ubrzo nakon objavljivanja videa, veliki broj fanova, kolega i poznatih ličnosti, među kojima su Kristina Agilera i Taniša Tomas, uputili su joj čestitke.

Bravo“, “Čestitamo kraljice“, “Ne mogu da verujem“, “Pa ti si bila ozbiljna“, “Želim pozivnicu za venčanje“, samo su neki od komentara na objavu pevačice da se udala.

View this post on Instagram

My nigga home now he da Clyde to my Bonnie ??

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Inače, fanovi pevačice nisu baš srećni njenim izborom partnera jer Kenet Peti važi za lošeg momka. Peti je zbog ubistva osuđen na sedam godina zatvora, a odslužio je i četiri godine zatvora zbog pokušaja silovanja maloletnice.