NE PROPUSTITE: Filmovi koji će obeležiti 2017. godinu (VIDEO)

zena cudo
youtube/printscreen

Nova godina će nam doneti mnogo zanimljivosti u filmskom svetu. Publika je nestrpljiva, a kako svetski mediji prenose već imamo top deset filmova koji će sasvim sigurno obeležiti 2017. godinu.

Publika je već nestrpljiva, a na prvom mestu nije iznenađujuće što se nalazi film Ratovi zvezda: Epizoda VIII. 

 

Possible Spoiler! Watch out!? Princess Leia, played by Carrie Fisher, in a discussion panel this weekend at Star Wars Celebration Europe revealed what might turn out to be a huge spoiler for the “Star Wars Episode 8.” According to Huffington Post, when Warwick Davis, the panel host, asked Carrie Fisher about her ideas on the time period in between “Return of the Jedi” and “The Force Awakens,” she mistakenly said two words which seized upon everyone’s attention. Fisher said, “Han’s funeral…”, after misunderstanding the question. What does these two word mean? Does it mean that in the beginning of the upcoming film we’ll get to see Han’s funeral being prepared by Leia? Or does it mean that the rest of the rebels and Leia have already been a part of his funeral in the time between “Force Awakens” and the upcoming film? If such is the case then the last of Han Solo has probably been witnessed. Source:Entertainment #starwarsepisode8 #news #starwars

Фотографија корисника Star Wars Episode VIII (@starwars.episode.8) дана

Serijal od sedam naučno-fantastičnih filmova (epizoda) otpočeo je 1977. filmom Ratovi zvezda — epizoda IV: Nova nada i od onda je postalo fenomen pop kulture, šireći se na još filmova, knjige, kompjuterske igre, televizijske serije i na mnoge druge oblasti.

Pre 12 godine, magazin Forbs je procenio sveukupan prihod od ‘Star Wars’ brenda (tokom 28 godina) na preko 20 milijardi dolara, čime je postala najuspešnija filmska franšiza u istoriji.

Priča Zvezdanih ratova je smeštena u daleki svemir, odnosno, kako piše na početku svakog filma: Nekada davno, u dalekoj galaksiji…

U 2015. godini na filmskom platnu oduševio nas je sedmi nastavak i epizoda Zvezdani ratovi: Buđenje sile, a u novoj godini nas očekuje i osmi nastavak, koji će sasvim sigurno ostaviti prepoznatljiv pečat kao i prethodni delovi.

Na drugom mestu, Volt Dizni produkcija će sa ponosom predstaviti i film Čuvari Galaksije 2. Scenario za film pisao je reditelj Džejms Gan prema Marvelovom stripu autora Dena Abnetija i Endija Laninga. Glavne uloge igraju Kris Prat, Zoe Saldana, Bredli Kuper, Vin Dizel, Dejv Bautista, Glen Klouz, Silvester Stalone i Kurt Rasel.

Pogledajte trejler dugoočekivanog filma koji će svakako obeležiti 2017. godinu:

Da je Dizni veliki, dokazuje jer se i na trećem mestu nalazi film iz njihove produkcije – Lepotica i zver. Publika će konačno dočekati da pogleda čuvenu bajku, a glavnu ulogu ima prelepa glumica Ema Votson, koja će se okušati kao junakinja Bela. Kao što je poznato, ona će uspeti da otkloni zle čini bačene na kraljevića, i od zveri napraviti princa.

Četvrto mesto zauzima film Žena čudo (Wonder woman). Reč je o čuvenom i fiktivnom liku superheroine koju je stvorio Vilijam Moulton Marston i koja pripada univerzumu DC Comics. Prvi put se pojavila u decembru 1941. u stripu objavljenom u All Stars Comics #8, a njene pustolovine DC objavljuje u svojim stripovima – uz kraći prekid 1986. godine – do današnjeg dana.

Svi ljubitelji stripova će i te kako biti oduševljeni prvim akcionim filmom o čuvenoj heroini. Njen lik baziran je na Amazonkama iz grčke mitologije, a glumiće je Gal Gadot.

Peti na listi je novi film zasnovan na Marvelovom superheroju Spajdermenu – Spajdermen: Povratak. Glavne uloge tumače Tom Holand, Majkl Kiton, Zendaja, Donald Glover i Džejkob Batalon.

Ostatak liste će takođe oduševiti sve ljubitelje filmskog platna, a reč je o filmovima: Liga pravde, Paklene ulice VIII, 50 nijansi mračnije, Logan i Minionsi. U nastavku možete pogledati trejlere:

6. Liga pravde (Justice League)

7. Paklene ulice VIII (The Fate of the Furious)

8. 50 nijansi mračnije (Fifty Shades Darker)

9. Logan

10. Malci (Minions)