Tridesetogodišnja plus-sajz manekenka Ešli Grajam uradila je seriju fotografija u kupaćim kostimima koje potpisuje brend Swimsuits for All. Za razliku od drugih kampanja koje se digitalno obrađuju, ova je u potpunosti neretuširana.

Američka lepotica Ešli Grajam pozirala je na plažama Majamija, noseći najzavodljivije modele bikinija koji su otkrili kako zaista izgleda njeno telo. 

Daleko od savršenog izgleda, koji se danas smatraju standardima lepote, manekenka je pokazala bujne obline, ali i celulit koji se jasno vidi na njenim nogama.

Ešli je objasnila da želi da se svaka žena oseća lepo u svojoj koži, uprkos bilo kom vidljivom nedostatku, a smatra da ove fotografije mogu da osnaže.

Ova kampanja je drugačija od svih drugih koje sam radila u čitavoj svojoj karijeri. Nadam se da ove slike će podsetiti sve da se osećaju udobno i lepo u svojoj koži. Ne stidim se nekoliko rupica, izbočina i celulita… A ne bi trebalo ni vi – istakla je.

Kreativni tim, koji stoji iza ovog snimanja, zajedno sa Grajamovom je odlučio da fotografije digitano neobrađuje, što je oduševilo ljude širom sveta.

Na Instagramu su mnogi pohvalili ideju i rekli da bi voleli kad bi više manekenki sledilo njen primer.loading...