Ove važne lekcije naučićemo samo kada smo slobodni i posvećeni sebi:

Partner nikad nije neophodan

Ne postoji ni jedan životni segment, koji ne možete voditi uspešno, ako nemate partnera. Savršeno smo sposobni da dobro funkcionišemo kad smo sami, a uz to, ukoliko smo ambiciozni, osposobićemo se da znamo rešenje svakog problema. Imaćemo vremena za usavršavanje i rad na sebi, pa ćemo malo po malo postajati sve srećniji, iako smo sami, jer partner nam zaista nije neophodan, ako već nismo sreli onog pravog.

Porodica i prijatelji važni su podjednako kao i partner

Ljudi u dugim vezama, skloni su da se fokusiraju na svog partnera i da zanemare bitne osobe u svom životu, ali tokom “solo” perioda uvidećete važnost prijatelja i porodice i naučićete iz svoje greške, tako da ih više nikada nećete zapostaviti.

Ljubav prema sebi je preduslov za ljubav prema partneru

Često se tokom veze izgubimo i zaboravimo koliko je ljubav prema sebi zaista esencijalna za svaki segment našeg života. Čak iako smo to tokom veze zaboravili, period samovanja idealno je vreme da se podsetimo kako da uživamo u sebi.

Neobavezan flert ima svoje čari

Flert je zdrav, kako bi se osetili poželjno i pozitivno utiče na samopouzdanje. Kada ste slobodni sasvim je uredu da se upustite u neobavezni flert, koji će vam nahraniti ego i učiniti da kući odete sa osmehom.

Ne morate žuriti da nađete partnera

Period kada uživate u sebi iskoristite da se posvetite radu na sopstvenoj ličnosti, a onda kada budete spremni da se upustite u vezu, u vašem životu će se pojaviti baš ona osoba koju ste čekali.loading...