“NE VERUJEM DA JE LEČIĆ SILOVAO DANIJELU”: Glumac stao uz kolegu, dobri su prijatelji godinama (FOTO)

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da ju je silovao njen kolega Branislav Lečić, nakon čega je dobila brojnu podršku kolega. Povodom ovog slučaja oglasio se i glumac Mima Karadžić.

printscreen

On je poručio da ne veruje da je Lečić tako nešto uradio, kao i da je sa Danijelom sarađivao pre 15 godina.

“Ne verujem da je to tačno, nisam čuo taj snimak u kojem on, navodno sve priznaje. Ne znam kakva je osoba Danijela, igrali smo pre 15 godina zajedno i bila mi je odlična kao koleginica, ali ne poznajem je intimno. Sa druge strane, Leka mi je dobar prijatelj godinama, ali se sada nisam čuo sa njim, sigurno ima dosta svojih muka u ovom trenutku. Ne verujem da ju je silovao, dok se ne dokaže suprotno”, rekao je Mima.

Printscreen

Branislav Lečić pozvan je da u policiji da danas, 26. marta da izjavu povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da je silovao 2012. godine rečeno je u Višem javnom tužilaštvu.

Glumac tvrdi da sa glumicom nikad nije imao “ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja”.

Lečić je pozvao glumicu da u celini objavi snimak razgovora koji je glumica snimila sa njim nekoliko godina posle navodnog silovanja i koji je kao jedan od dokaza dostavljen Tužilaštvu.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko je žrtva pozovite SOS telefon 0800 – 35 00 36. Ukoliko ste žrtva seksualnog zlostavljanja ili znate nekog ko jeste, javite se na SOS telefon Autonomnog ženskog centra 0800-100-007.

OGLASILA SE DANIJELA ŠTAJNFELD: U jeku skandala glumica otkrila u kome pronalazi NEJVEĆU PODRŠKU (FOTO)