“NE VERUJEM DA SAM TO BILA JA”: Smršala je 66 kilograma i postala inspiracija hiljadama žena (FOTO)

Nina (25) bukvalno se transformisala u privlačnu mladu devojku. Imala je 124 kilograma a sada svega 58 kg.

printscreen/instagram.com/nina_martina_korbar_

Nina Martina Korbar (25) ušla je u poznati šou sa 124 kilograma, a sad je na svom Instagram profilu otkrila da je od svoje najveće kilaže smršala 66 kilograma.

– Najbitnija je pravilna ishrana, a nakon nje, redovni treninzi – savetuje Nina koja je pre ulaska u šou “Život na vagi” otkrila da je njen cilj da postane gospodarica svog tela i tako biti pozitivan primer sebi i drugima.

View this post on Instagram

A post shared by NinaK ?? (@nina_martina_korbar_) on

– Želela bih da se hranim zdravije, zavolim vežbanje, da budem istrajna u takvom načinu života i tom promenom da ostvarim snove, jer ću imati mnogo više samopouzdanja – otkrila je tada Nina, a čini se kako je sve bliže konačnom cilju. Njeni pratioci na Instagramu su je zatrpali komentarima i čestitkama na uspehu i transformaciji.

View this post on Instagram

Od svoje najvise kilaže sam smršavila 66 kilograma. Najbitnija je pravilna prehrana, a nekon nje, redoviti treninzi. Nakon toliko puno izgubljenih kilograma svi imamo dosta veliki problem sa kožom, ali sa tim problemom se uspješno bori Med Contour. Taj fenomenalan aparat ne samo da pomaže u zatezanju kože nego i uklanja celulit i pomaže vam smanjiti obujam na kritičnim područjima na koje je treningom jako teško djelovati ( kao npr. koljeno ). U @centar_venus sam redovito odlazila na tretmane nakon izlaska iz showa i mogu vam reći da se stvarno vidi velika razlika od prije…definitivno ću nastaviti sa Med Contourom ? Toplo preporučam svima da ih posjetite, pogledate koje sve ponude i tretmane nudi @centar_venus ??‍♀️??‍♀️?? Sigurno ćete biti zadovoljni kao i ja ? PS- curke u salonu su preljubazne ?

A post shared by NinaK ?? (@nina_martina_korbar_) on

– Fotografija sa 18 godina protiv one sa 26 godina i 150 kilograma protiv 84 kilograma. Ne mogu da verujem da sam levo nekada bila ja. Pouka i motivacija za dalji rad na sebi – napisala je Nina nedavno ispod fotografije koju je postavila na društvene mreže.