NE VERUJTE MU NI REČ: Ovih 10 laži će muškarac izgovoriti NA PRVOM SASTANKU!

Sastanak
screenshotyoutube/ The CGBros

Isto kao i žene, muškarci žele da ostave savršen utisak na prvom sastanku.

 

 Svi mi želimo da budemo iskreni i da drugi budu iskreni prema nama, ali ipak – postoje ljudi koji su u stanju da slažu kako bi ostavili najbolji mogući utisak. Makar to bile nevine “bele” laži, usled preuveličavanja ili zanemarivanja nekih činjenica – one su i dalje laži.

Predstavljamo vam spisak 10 stvari oko kojih muškarci najčešće lažu na prvom sastanku.

FINANSIJSKA SITUACIJA – Budimo realni, tokom istorije čovečanstva o muškarcima se sudilo na osnovu toga da li mogu da zarade ili da ulove. Zato se oni i dan-danas na upoznavanju sa devojkama hvale finansijama i pričaju o putovanjima ili kupovinama automobila, kako bi ih impresionirali. Nemojte se začuditi ako vremenom saznate da je u dugovima, a ne da ima preveliku platu.

STAMBENA SITUACIJA – Ako živi sa porodicom ili cimerima, plašiće se da vam to kaže jer će vam delovati kao da je nesposoban da sebi priušti krov nad glavom. Verovatno neće slagati, ali neće vam ni spomenuti da živi sa nekim. Ako ga pitate i ipak vam kaže, učiniće da to deluje kao privremena situacija.

DA LI POSTOJI DRUGA – Ovo definitivno nije bela laž. Ako se viđa ili zabavlja sa nekim, sve i da je ta veza pred krajem ili na pauzi, a kamoli da samo traži zabavu sa strane – muškarac će masno slagati. Ne svaki muškarac, naravno, ali ima ih.

VEŽBANJE – Ako nasluti da volite pločice na stomaku posvetiće dobar deo razgovora svojim dogodovštinama iz teretane. Sve i da nije žestoko aktivan vežbač, potrudiće se da tako deluje da ne biste pomislili da je lenj ili da ne brine o svom izgledu.

POSLEDNJI RASKID – Možda je on bio kriv za krah veze, možda je prevario devojku, a možda je ona njemu slomila srce. Šta god da se desilo, učiniće da zvuči bezbolnije i bolje nego što je zaista prošao taj raskid.

PROŠLOST – Ako je prevario bivšu devojku ili bio zavistan od nekih supstanci ne očekujte da će vam to reći na prvom sastanku (ili ikada, zapravo). Ako ga pitate ili pritisnete verovatno će vas lagati sve dok ne shvati da ga poznajete dovoljno da se ne boji da ćete ga odbaciti zbog istine.

POSAO – Neće vam reći da je lekar ako radi kao domar, ali će ulepšati istinu što je više moguće. Daće sve od sebe da vas impresionira.

POSVEĆENOST – Ako nije tip muškarca koji voli monogamne veze, vrlo je verovatno da će pokušati da izbegne ispitivanje o prethodnim romansama. Slagaće vas ili će ulepšati istinu kako ga ne biste osuđivali.

PRIJATELJI – Pričaće vam o njima, ali vam neće reći da li je neko od njih možda problematičan. Neće vam reći ni da voli da provodi vreme sa drugarima više nego sa vama, kako vas ne bi odbio ili naveo na to da pomislite da se druži sa pogrešnim ljudima. Hvaliće se najboljima u društvu kako bi vas impresionirao.

PRAVE NAMERE – Na prvom sastanku muškarci će dati sve od sebe da deluju kao da žele da vas detaljno upoznaju čak i ako zapravo samo žele seks na jedno veče.