NE VOLI LASKANJE I VEOMA JE POŽELJNA: Ovo su najposebnije žene horoskopa i svi PADAJU NA NJIH!

žena
pixabay.com

Nju ćete prvu videti u gomilu, osvojiće vas stavom i energijom, a zatim malo vam zadavati muke! Osvajanje kod nje ide teže, pa će partner morati da bude brz i nepredvidiv. U suprotnom joj možete dosaditi, a s obzirom da mrzi monotoniju, ko bez glave pobeći će od vas...

 

U nastavku vam otkrivamo tri stvari koje ćete osetiti na svojoj koži kada se zaljubite u ženu koja je rođena u znaku Blizanca.

Ne voli laskanje

Iako većina žena obožava laskanje, budite sigurni da kod žene Blizanac to ne pali. One su već dovoljno sigurne u sebe, i ponekad će vam se činiti da ne postoji kompliment koji ćete joj dati, a da ga ona već nije dala sebi.

 

Veoma je poželjna, ali…

Flert je za njih normalan deo života, a ponekad se čini i načina funkcionisanja. Kod njihovih partnera se često javlja strah od nevernosti, ali nema potrebe za tim. Ako je osvojite, ona se predaje u potpunosti.

 

Iako su bučne, privlače ih suprotnosti

Žene Blizance čete primetiti po galami, a često su predvodnice i najglasnije u društvu. Iako su tako zabavne, njih veoma privlače suprutnosti, te nije redak slučaj da odlepe za nekim stidljivim tipom koji se plaše da ih pogledaju.loading...