Ne voli naglo buđenje: Reakcija haskija oduševila korisnike TikToka (VIDEO)

Snimak psa Dunksa kako koluta očima postala je pravi hit, a samo taj video lajkovalo je oko pet miliona ljudi, a prikupio je i desetine hiljada komentara korisnika.

Pixabay

SIibirski haski Dunks i njegova sestra Bela prave su zvezde na društvenoj mreži TikTok, gde ih prati skoro 100 hiljada ljudi. Njihova vlasnica svakodnevno objavljuje video zapise smešnih i slatkih trenutaka sa svojim psima, a objave su prikupile skoro pet miliona lajkova na toj platformi.

Nedavni snimak Dunksa kako koluta očima postao je pravi hit, a samo taj videozapis lajkovalo je oko pet miliona ljudi, a prikupio je desetine hiljada komentara korisnika.

“Pogledajte kako moj haski koluta očima na mene”, stoji u opisu objave. “Zna li on da ga ja hranim?” dodala je vlasnica.

Na snimku se vidi Dunks kako leži na kauču okrenut potrbuške, dok ga vlasnica zadirkuje da se probudi i okrene prema njoj. Nakon nekoliko trenutaka on se stvarno okreće, posmatra je par sekundi, a zatim zakoluta očima i vrati se u prvotnu pozu.

Korisnike je oduševila reakcija ovog haskija pa su u komentarima masovno pisali svoje utiske i emotikone.

@bellaanddunks does he not know that i feed him & scoop his poop?! #screammovie #husky #huskylife ♬ original sound – bellaanddunkin

“Kralj drame”, “Je li tvoj haski u pubertetu?”, “Uvek krenu sa kolutanjem očima, još malo pa će ti odbrusivati”, samo su neki od komentara ljudi.