NE ZABORAVITE SUTRAŠNJI PRAZNIK: Napravite UNIKAT i oduševite svoju damu (FOTO)

Sitno odbrojavate do trenutka kada ćete iznenaditi najdražu žensku osobu? Mi vas samo podsećamo da ne zaboravite sutrašnji praznik - 'Dan žena' i da, kao i uvek, budete pažljivi. Zbog toga smo odlučili da vam pomognemo.

 

Tamara Obradović, učiteljica u Osnovnoj školi ”Aleksa Šantić”, odlučila je da bude kreativna i sa svojim učenicima napravila je nekoliko zanimljivih poklona, koje biste mogli da iskoristite za sutrašnji praznik.

Prelepe čestitke za mamu i baku uvek su zanimljiv dar. Osim toga, prelepo ukrašene tegle u koje dame mogu čuvati nakit ili odlagati sitnice, poput gumica za kosu i šnalica – uvek dobro dođu.

 

– Za ovakvu vrstu poklona koristim salvete, trakice, tempere, šljokice, celofan, ali i  druge slične stvari kako bi poklon izgledao što lepše i privlačnije – kaže Obradovićeva.

 

Za pravljenje ovakvog predmeta potrebno je najmanje 15 minuta, u zavisnosti da li ga sušite fenom ili ne.

Učiteljica je mišljenja da su današnji muškarci pomalo zaboravili na romantiku, pa je zbog toga rešila da ih podseti šta njihove dame vole.

– Muškarci, ne kupujte gotove stvari, budite kreativni i svojoj mami, baki ili partnerki poklonite nešto unikatno – savetuje učiteljica iz Kaluđerice.