NE ZNAJU ŠTA ZNAČI BITI DŽENTLMEN: Četiri horoskopska znaka koja se najteže rastaju od novca

Zbog njih će kavaljerstvo zauvek nestati.

Muškarac sa bradom
Pixabay.com

Ako tražite partnera koji je džentlmen, pažljiv i rado se hvata za novčanik u vašem društvu, zaboravite na ova četiri horoskopska znaka.

Nemaju pojma šta znači biti kavaljer, a izuzetno teško se rastaju od novca!

Devica

Muškarci Device su najgori materijal za vezu. Izbirljivi su u svemu i vole da se svađaju, jer su uvereni da su uvek u pravu. Nisu posebno emotivni, nedostaje im empatija. Imaju ogroman ego koji u stvarnosti prikriva njihovu nesigurnost. Novac troše samo na sebe, uvek će sebi kupiti najskuplje, firmirano, a za partnerku – teško! Jedan od razloga jeste i što im je pojam kavaljerstva potpuno stran.

Škorpija

Muškarci Škorpije su veoma strastveni, ali to ih ni na koji način ne čini dobrim partnerima. Oboriće vas s nogu, biće sjajni u krevetu, ali kada strast počne da se gasi, potpuno će vas zanemariti. Nisu poznati kao džentlmeni. Vrlo su obazrivi kako troše novac, a romantične večere i skupe poklone smatraju čistim bacanjem para.

Jarac

Muškarci Jarčevi su pragmatični tipovi koji ne vole da se nešto “baca” i troškari uzalud. Romatnika im je potpuno strana, pa će tako uvek pre predložiti veče društvenih igara, nego da partnerku odvedu na neko gala mesto. Na prvi sastanak vam nikada neće doneti cveće, najbolje čemu možete da se nadate jeste neka hrana, eventualno čokolada.

Blizanci

Šarmeri po prirodi, ovi muškarci će vas zavoditi rečima i humorom, vešto izbegavajući da se late za novčanik. Nećete ni primetiti da većinu vaših izlazaka vi zapravo finansirate, a izgovori će im biti toliko logični, da nikada nećete ni posumnajti da su stipse. Ipak, umeju da budu džentlmeni, ali samo ako se “smrtno” zaljube. Tada neće žaliti para da osvoje ženu koja im je zarobila srce.