Neće mu biti lako! Željko Vasić peva o “Gnezdu”, a BIĆE RAZDVOJEN OD PORODICE TRI MESECA (VIDEO)

Promo

Novu pesmu “Gnezdo”, Željko Vasić je pustio premijerno danas na Radiju S. Ovoga puta nije napisao ni tekst, ni melodiju.

– Kad god je dobra pesma, uopšte mi nije važno da li su autori poznati i da li su dokazani kao hitmejkeri. Bitno mi je da mi se nešto dopadne, da me dotakne emocija – kaže Željko.

Rekao je da se u “Gnezdu” pronašao jer stalno putuje, da je ovo jedna prava putnička pesma koja oslikava njegov život. Uskoro putuje u Kanadu i ostaje tamo do Nove godine. Biće razdvojen od porodice tri meseca i nijedan Skajp, ni video poziv mu neće smanjiti hiljade kilometara koje ga razdajaju od porodice.

Zato je i rekao da je suština pesme u tome da čovek koliko god je udaljen od najmilijih treba da zna gde mu je gnezdo i gde ima da se vrati, odakle crpi svu energiju. Od danas je tu i spot za “Gnezdo”.

– Nije bilo lako na snimanju. Deluje sve toliko jednostavno ali upravo je u tome stvar. Sve što izgleda da je lako, uopšte nije lako snimiti. Morao sam da znam tačno kuda se krećem i kako se krećem, kao da sam imao neku koreografiju. Ali sam na kraju baš zadovoljan kako sve izgleda – objašnjava.

Rekao je da cele sledeće godine nastupa po Srbiji i inostranstvu sa akustičnim koncertom. A za 2020. je najavio spektakl jer tad slavi dve decenije na sceni.loading...