Nećeš verovati što te očekuje na Weekendu!

Želiš čuti kako Ivica Kostelić promoviše Hrvatsku? Zanima te kako su i od koga Amerikanci kupili fudbal? Želiš znati što to tačno žene ustvari žele i što o influencerima misle – oni sami? Ako misliš da digitalna revolucija tek počinje i da uopšte ne bi bilo loše postati jednorog, iduće nedelje jednostavno moraš doći u staru Tvornicu duvana na rovinjskoj rivi.

Promo

Weekend Media Festival poznat je kao najbolji Weekend u godini. Nakon jednogodišnje
pauze vraća se u velikom stilu i osigurat će ti pregled trendova i zanimljivosti iz sveta
medija, marketinga i tržišnih komunikacija. Ako od 23. do 26. septembra budeš u Rovinju, moći ćeš čuti panele poznatih svetskih i regionalnih medijskih lica, ali i predložiti vlastitu ideju kao scenario za budući filmski hit.

Promo

Sport prodaje, ali i brendira nacije

Legende hrvatskog sporta Ivica Kostelić, Dubravko Šimenc i Ivan Kljaković-Gašpić, ali i Zlatko Dalić itekako su svesni svih prednosti velikih sportskih uspjeha. Znaju koliko to može doprineti turizmu i brendiranju države. Ti sigurno znaš da su ovo važni pojmovi i zato ne želiš propustiti njihov panel.

Čovek kojem se divi čitava Amerika poznat je i kao legenda Superbowla, a ove godine opet dolazi u Rovinj. Pete Radovich otkrit će tajnu vrednu 30-ak Emmyja: pridruži se i saznaj kako mu je uspelo prodati fudbal Amerikancima.

Sveopšta dominacija internet portala i influensera

Journal.hr, Story.hr, miss7 i Diva predvodnici su najčitanijih hrvatskih portala. Oni diktiraju što čita današnja publika i što je to danas zaista važno. S pojavom društvenih mreža pojavili su se i novi formati i teme, a u centru pažnje više nije čisti senzacionalizam. Ili ipak je? Odgovor saznaj od vodećih žena hrvatskog lifestylea koje znaju što žene žele: Ive Radić, Ene Domić, Tonkice Zlački i Vesne Blašković.

Što je zajedničko svjetskom putniku koji obožava zabranjene države i najopasnije gradove i poduzetnici koju na Instagramu prati preko 500 hiljada ljudi? Što jedan mladić iz Hrvatske zna o prednostima TikToka i  ko je diva i zašto se vratila? Odgovore ćeš saznati na jednom od najuzbudljivijih panela WMF-a, a odgovorit će ti tko drugi nego Kristijan Iličić, Ella Dvornik, Dario Marčac i Erna Saljević.

Pripremi se jer “budućnost je sada”!

Promo

Ako se bojiš da bi roboti uskoro mogli zavladati svetom i da će veštačka inteligencija nadvladati čoveka svakako poslušaj panele “Roboti među nama” i “Trebamo li se bojati veštačke inteligencije?”.

Priča o uspehu kompanije koja danas vredi više od milijardu dolara počela je onako kako obično i počinju takve priče. U garaži, s dva laptopa i posuđenim novcem. Tako je krenuo i Infobip, startup koji zapošljava preko 2000 ljudi. U Rovinju će biti i Ivan Burazin, član Uprave Infobipa koji će podijeliti neke važne marketinške lekcije, a saznat ćeš i tko su najvažniji kupci budućnosti.

Budi i ti poznata i slavna ličnost Weekend Media Festivala

Promo

Čini ti se da na našoj sceni nedostaje dobrih serija i filmova? Možda to možeš promeniti! Ako si dovoljno hrabar, svoju ideju za filmski scenarij možeš predstaviti ekipi iz Apollona. Ova online platforma za gledanje stranih i domaćih filmova i serija provodi takmičenje za najbolji originalni scenario iz regiona u okviru projekta “Apollon – 52 filma” uz koji baš ti možeš postati autor iduće hit serije ili filma.

Uslov za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti vakcinisane osobe, osobe koje su prebolele Covid-19 u poslednjih 180 dana ili osobe koje imaju negativan test. Antigenski, tzv. brzi test bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duvana.

Ako dolaziš iz zemlje koja nije članica Evropske unije, ovde je sve što moraš znati.