Mračna prošlost: Slavni glumac pretukao je suprugu "da bi video kakav je to osećaj"
Američki glumac nakon ovoga više neće biti miljenik žena.

 

Patrik Dempsi je jednom prilikom pretukao bivšu suprugu Roki Parker samo da bi video kakav je to osećaj pretući ženu.

Patrik je zvezda serije “Uvod u anatomiju“ i sada aktuelnog filma “Beba Bridžit Džons”, a portal „The Sun“ piše kako je glumac bio optužen za fizičko zlostavljanje sada pokojne supruge na snimanju filma „Can’t Buy Me Love“ 1987. godine.

Roki je tada u sudskim dokumentima navela da ju je Patrik toliko pretukao da joj je nakon toga dijagnostifikovan artritis i da je tokom njihovog sedam godina dugog braka morala da ide kod psihijatra.

“Pretukao me je jer je želeo da sazna kakav je to osećaj pretući ženu. Tada mi je slomio prst na ruci. Gurnuo me je u kombi i zatvorio mi prst“, pisalo je u dokumantima njihove brakorazvodne parnice.

Čudno je bilo da je nakon nekog vremena ona povukla optužbu za nasilje u porodici. Roki je preminula pre dve godine od raka.

Roki je bila Dempsijeva menadžerka i najbolja prijateljica njegove majke, a venčali su se kada je ona imala 48, a on 21 godinu.

Dempsi je već 15 godina u srećnom braku sa Džilijan Fink s kojom ima troje dece. Prvi brak s Roki opisivao je kao noćnu moru.loading...