“Neću da pišem za Cecu!” Knez otkrio kako mu je Arkan promenio mišljenje i kako je ipak došlo do saradnje (FOTO)

Iako su imali plodonosnu saradnju, Knez je pre dve godine priznao da ne želi više da piše za Cecu.

Knez
Printscree/Youtube

Neke od najvećih hitova Svetlane Cece Ražnatović poput “Znam”, “Mrtvo more”, “Usnule lepotice”, napisao je pevač Nenad Knežević Knez.

View this post on Instagram

A post shared by Knez (@kneznenad)

Neću da pišem za Cecu, nemam snage za to. Ona sad prati neki drugačiji trend, ja se u tome ne pronalazim. Što sam napisao, napisao sam. Drago mi je što i dan danas izvodi na nastupima tih par hitova koje sam ja uradio. Ona je sjajan umetnik i velika zvezda – rekao je on svojevremeno.

Knez je otkrio i kako je počela saradnja.

Tada je Arkan bio živ, pa smo radili… Sećam se tog prvog susreta. Ona je došla s Arkanom i, naravno, on je bio taj koji je pregovarao. Rekao mi je: “Ti si za muziku Njegoš, mogao bi nešto da napraviš za moju Cecu”. Interesantno je bilo što smo se posle toga toliko zbližili da sam odlazio kod njih na mnoga slavlja. Arkan, koji je važio za čoveka s kojim se nije valjalo mnogo šaliti, privatno je bio izuzetno prijatan. Uopšte nije odavao sliku čoveka koji je u stanju da uradi stvari za koje ga terete. Bio je pun duha, vrlo simpatičan i drag. Ceca i ja se danas ne čujemo – ispričao je Knez tada za Svet, prenose mediji.