Poznata kao muzička diva koja apsolutno drži svoju reč, nakon što je najavila izdanje tri nove kompozicije, od kojih je već spomenuta “Bomba” zaživela u etru, red je stigao na prekrasnu lirsku priču razočarane žene, koju je ostavio muškarac zbog mlađe devojke.

– Balada, koja će otopiti i najhladnija srca saradnji sa autorom Bojanom Vasićem, zaslužnim za nekoliko mojih lepih pesama. “Nije pošteno” ima i video izdanje snimano u Iloku, čiji su vinogradi i dvorac Principovac, poslužili kao najlepša lokacija – kaže pevačica.

Nedina publika do kraja ove godine uživaće u tri nove muzičke poslastice. Tako nam uz ‘Bombu’ i ‘Nije pošteno’, ovih dana dolazi još jedno iznenađenje pod nazivom ‘3, 2, 1, 0’.

– Ovaj poduhvat koji me jako angažirao, kako vremenski, tako i emotivno, dogodio se zapravo neplanirano. Kako sam dobila nekoliko lepih pesama, različitih autora, neke su me se zaista jako dojmile i poželela sam publiku obradovati sa navedenim pesmama. To će biti jedan mini album! Nadam se da će publika podjednako uživati u prekrasnoj baladi, kao i u modernijim i bržim pesmama – poručila je Neda.

Zlatni jubilej, kada je karijera u pitanju nešto je čime se retki mogu pohvaliti, a Neda Ukraden, jedna je od onih koji žive upravo takvu priču.

Ljubav između nene publike i nje, nešto je što traje godinama, a upravo ta ljubav dodatna je inspiracija i motivacija da bude još bolja u onome što radi, kako često i sama zna istaknuti.loading...