NEDA UKRADEN u izdanju kakvo niko nije očekivao: BOMBA i to kakva! (VIDEO)

Muzička diva Neda Ukraden, poznata je po tome kako retko miruje, već uvek vredno radi na novim pesmama, a koncertni raspored puniji je no ikada.

Privatni album

“Bomba” je naziv pesme, koju je jedva čekala podeliti sa svojom vernom publikom, a omiljenu ćemo pevačicu imati prilike videti u potpuno novome izdanju.

Za potrebe snimanja spota, Neda se transformirala u bajkerku, koja je malo koga ostavila ravnodušnim.

Iza ove priče stoji proverena autorska ekipa, predvođena Dušanom Bačićem, koji potpisuje muziku i tekst, dok je aranžman delo Dejana Nikolića.

– Pesmu ‘Bomba’, napravio je moj dugogodišnji saradnik Dušan Bačić, u jednom novom, atraktivnom aranžmanu, kao i produkciji. Upravo u takvom izdanju želeli smo i video spot, u režiji Daria Radusina. Iako je pesma bombastičnog naziva, tema je zapravo opet ljubavna, tj. prevara i kako je preboleti. Ono što je zanimljivo u spotu je sjajni motor Harley Davidson u vlasništvu Riane Petanjek, strastvene bakerke iz Krapine, koja je ujedno sestra mog bubnjara Mateja. Spot smo snimali u Zagrebu, a atmosfera je bila zaista odlična. Verujem kako će publika uživati u ovoj nadasve bombastičnoj muzičkoj poslastici – istaknula je Neda.