“Nedelja i svi ste tu… a više vas ja zagrliti neću”: Potresna priča o tome kako je NASTALA pesma po kojoj će svi pamtiti DŽEJA

Pevač Džej Ramadanovski preminuo je u Beogradu danas u 56. godini. Smrt ga je zatekla u stanu na Dorćolu gde je živeo s devojkom koja je odmah pozvala hitnu pomoć nakon što mu se slošilo.

printscreen

Džej je preminuo od posledica srčanog udara, a nešto posle 17 časova njegovo telo izneli su policija i pogrebnici, dok se iz okolinih zgrada čula pesma “Nedelja”.

U to vreme, kad smo radili Futa i ja, falio nam je refren. Za refren pesme “Nedelja” sam kriv ja, ispričao sam Marini Tucaković svoju priču iz popravnog doma. Kao klinac, kad sam bio dobar, davali su mi dozvolu da idem kući, a ukoliko nisam, ostajao sam u domu – rekao je Džej 2017. godine u emisiji “Rada sam”.

Ono što je interesantno je da je u jednom navratu voditeljka pomenula da ju je Džej otpevao prvi put na sahrani sina Vuka Bojovića. On je takođe spomenuo da se svaki put naježi dok peva tu pesmu, jer doživljava “film svog života”.