Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 12.09.2016. do 18.09.2016. godine...

Usamljeni Ovnovi će povremeno tokom ove nedelje imati osećaj da im se život pretvorio samo u posao i u obaveze a da je ljubavno ispunjenje suviše daleko od njih.

Nemate razloga da se opterećujte, prave prilike će se u ovom periodu pojaviti i to verovatno kroz segment posla, ali je moguće ostvarenje i kroz kontakte sa prijateljima i preko društvenih mreža.

Slobodni Bikovi će tokom ovog perioda imati više emotivnih prilika. Sad, istina je da ste svesni da je sve ovo na dosta klimavim nogama i da je ono što vam se nudi uglavnom prolaznog ili neobaveznog karaktera, ali to ne bi trebalo da vas sprečava da uživate. Jači kontakti preko izlazaka, ali i preko prijatelja i društvenih mreža.

Držite se dobro dragi Blizanci, jer je jedna prilično turbulentna nedelja pred vama. Doduše, obzirom na to koliko vi umete biti prilagodljivi, ne sumnjam da ćete veći deo ovih problema uspeti da u hodu sredite i „ispeglate“.

U drugom delu sedmice slobodnim Rakovima stoji mogućnost vrlo interesantnog poznanstva. Možda se na prvi pogled ova osoba ne uklapa u ono što biste vi želeli kada je ljubav u pitanju, ali je sigurno da ćete biti potaknuti na pozitivan način.

Evidentno je da je pred slobodnim Lavovima u potpunosti otvoren put da osvoje koju god osobu zažele. Ne samo to – pred vama se svakodnevno otvaraju mogućnosti za nova poznanstva, a pripadnici suprotnog pola vas bukvalno obleću.loading...