NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. APRILA: Za TRI ZNAKA slede DANI SREĆE, dok neke čeka težak MALER

horoskop
Pixabay.com

Lav, Ovan i Devica su najsrećniji znakovi u ovom periodu, a evo i zašto.

 

OVAN

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogao bi da donese preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je u pitanju.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni.

 

BIK

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu će najradije provoditi vreme s njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde će morati da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, biće dobro.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će doći na svoje mesto.

 
BLIZANCI

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite tolerantni.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može da ubrza stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrevate.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.

RAK

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečijI tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete veroVatno imati priliku da pokažete koliko ste kreativni u svojoj profesiji. Biće to dobrodošao izazov koji ćete oberučke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budite svoji.

ZDRAVLJE&SAVET: Odlično ćete sarađivati s mladima.

LAV

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Sredite se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati s vlastitom prezentacijom.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će se oni početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili kako i treba. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta je dobro, a šta nije.

DEVICA

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Verovatno ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

VAGA

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete se usaglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspećete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo o vama zavisi kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, a nađite u sebi strpljenja i snage za prepreke.

ZDRAVLJE&SAVET: Meditirajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama moraće bolje da balansiraju i neguju svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

KARIJERA: Zaposleni u pedagoškim, estradnim i sportskim delatnostima moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zabavni

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

 
STRELAC

LJUBAV: Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslediti i prilike za nova poznanstva. Vezani će isto biti bolje.

KARIJERA: Pred vama je novi zadatak. Setite se stoga šta vi sve možete. Moguće je da će vam malo u pomoć priskočiti neki ljudi koji imaju uticaja, ali tek toliko, radi njihove rekreacije. Ostalo morate sami pa se dobro koncentrišite.

ZDRAVLJE&SAVET: Dela su važnija od reči.

JARAC

LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve prevazilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi da oponašaju osobe iz njihove profesije. I to je neki put, ali kad – tad treba da dođete do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima u poslu.

ZDRAVLJE&SAVET: Napunite baterije svojim omiljenim sportom.

VODOLIJA

LJUBAV: Nesklad u ličnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jeste i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći. Čekajte s osmehom.

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti teškim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi o drugima, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Setite se svojih dostignuća.

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte predeo vrata.

RIBE

LJUBAV: Vaš ljubavni život postaće tiši, diskretniji. Oni u vezama nalaziće se na sasvim običnim mestima gde se kreću svakodnevno, dok će mogućnost izlazaka na atraktivne događaje zanemariti. Samci će flertovati s osobom s posla.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teži minuti. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

ZDRAVLJE&SAVET: Manjak energije nadomestite boljim planom.