NEDELJNI HOROSKOP od 13. DO 19. JUNA: Strelčevi, napokon upoznajete PRAVU OSOBU

Horoskop
Foter/ Internet Archive Book Images / photo on flickr

Proverite šta vas čeka naredne nedelje!

 

Ovan

Ove nedelje ćete biti komunikativniji nego inače. Ne nervirajte se ako sve nije onako kako ste zamislili. Rodbina ili prijatelji mogu biti od pomoći. Pazite se u saobraćaju. Od saradnje sa kolegama Vam zavisi uspeh na poslu. Ne zapostavljajte svoje zdravlje zbog obaveza.

Bik
Moguć priliv novca. Bićete zadovoljni kako sve ide na poslu, jer se sada konačno taj trud isplaćuje. Izvesna je neka nova ponuda za posao, razmislite da li možete na više strana da budete efikasni, potrebna je bolja organizacija za to. Posvetite neko vreme i partneru, uživajte u vezi. Slobodni, možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam prijati.

Blizanci
Pričljivi ste. Pazite kome se poveravate ove nedelje. Ono što je dobro je da će Vam sve ići lakše nego obično. Vaš vladar, Merkur, ulazi u utorak u Blizance, pa će se stvari odigravati malo brže. Lakše ćete sa svima dogovarati. Sredite dom ove nedelje i kupite neke sitnice koje odavno planirate.

Rak
Ove nedelje ćete se malo osamiti, neće Vam više biti bitno da se vidite sa drugima. Bilo bi dobro da se okrenete ka sebi, ka privatnom životu. Više spavajte, pošto nećete imati dovoljno energije za sve obaveze. Završavajte započeto u proteklom periodu, da biste nastavili dalje kako treba, bez “repova”. Mogući su problemi sa spavanjem.

Lav
Družite se više sa prijateljima. Svaka ideja koju imate je ostvarljiva ove nedelje. Ubrzani ste, ali pazite da ne budete površni. Prijatelji i kontakti Vam mogu biti od pomoći. Željni ste druženja. Ne preterujte sa aktivnostima za kompjuterom, odmorite malo od tehnike.

Devica
Ne obraćajte pažnju na priče drugih ljudi. Potrudite se da se usredsredite na posao. Bolje se osećate ove nedelje jer je vladar znaka Device, Merkur, u sedištu već od utorka, tako da će Vam sve ići lakše nego inače. Svaki dogovor, potpisivanje ili kupovina bilo čega je povoljna ove nedelje. Ne oklevajte, budite odlučni.

Vaga
Idite na kraći put. Bilo bi dobro za Vas da stavite na papir sve obaveze koje imate, tako biste ih lakše obavili. Organizujte se bolje i ne odlažite ništa za neki drugi dan. Sada na red dolaze stvari koje niste završili na vreme, a bez završavanja istih nećete moći da napredujete.

Škorpija
Budite otvoreni prema drugima. Napeti ste, ne razgovara Vam se ni sa kim, ali u poslu toga ne sme biti. Ne mešajte poslovni i privatni život. Prilično ste strastveni. Potrudite se da se ne opterećujete oko troškova, ali prvo platite račune. Mogući su problemi sa leđima, moguća je i upala mišića. Nemojte se preforsirati na poslu. I dalje niste zadovoljni novčanom situacijom. Kao da ne znate gde Vam novac odlazi.

Strelac
Ova nedelja je sjajna za partnerske odnose. Konačno ćete stupiti u kontakt sa nekom osobom koja Vam prija. Očekujte pomoć od drugih ljudi. Budite komunikativniji. Odlična nedelja za kraća putovanja. Lako ćete skapati poslove, a stari klijenti Vam se mogu vratiti ili neke propuštene prilike sada možete ostvariti.

Jarac
Imate dosta posla. Sve ide kako treba. Možete čak raditi i dva posla, više stvari u isto vreme. Odlično ste organizovani. Ideje ćete lako ostvariti i sprovesti u delo ove nedelje uz pomoć drugih ljudi. Moguća je prehlada ili pad imuniteta, od previše posla, pa ipak imajte vremena i za odmor.

Vodolija
Bavite se sportom. Potrudite se da se usmerite na zabavu. Ne nervirajte se oko sitnica. Jako je bitno da ako ste u vezi sa partnerom sve razmirice sada rešite, a ako ste slobodni, neka osoba sa kojom možete imati dobru komunikaciju može ući u Vaš život ove nedelje.

Ribe
Posvetite se porodici. Sredite dom, naročito se ovo odnosi na dokumenta. Izvesna je poseta gostiju u drugoj polovini nedelje. Preosetljivi ste i ne želite baš da pričate svima o svom privatnom životu. Potrebno je da ako ste u vezi “spustite loptu” i da nađete zajednički jezik sa partnerom. Ako ste slobodni, prijaće Vam da ostanete slobodni.