Nedeljni horoskop od 17. do 23. novembra: Saznajte šta vas čeka na polju ljubavi i posla

Ko će se ove nedelje svađati sa voljenom osobom, a ko će planirati zajednički život saznajte u ovom horoskopu.

OVAN

Ljubav i odnosi

Ako ste nedavno započeli vezu, uživate u svakom trenutku provedenom s voljenom osobom. Konačno ćete se otvoriti i pustiti ga u svoje srce. U dugim vezama zavladaće sklad i razumevanje. Više razgovarate s voljenim.

Novac i obaveze

Ostvarivaćete uspeh u svim poslovnim projektima. Dobra intuicija pomoći će vam u donošenju teških i rizičnih odluka. Imaćete više samopouzdanja pa ćete se odvažnije boriti za svoje ciljeve.

Zdravlje i lepota

Nebriga za zdravlje neće proći bez posledica. Počnite da vodite uredniji način života i pripazite na ishranu.

BIK

Ljubav i odnosi

Parovi će se često svađati, a glavni kamen spoticanja biće finansijski problemi ili nečija slaba angažovanost oko kućnih poslova. Nemojte govoriti stvari koje ne mislite, jer će šteta biti nepopravljiva.

Novac i obaveze

Doživećete neugodno iznenađenje u radnoj sredini. Razočaraće vas postupak kolege kojeg ste poštovali. Nemojte preduzimati nikakve akcije, već pričekajte da vidite hoće li se pokajati. Ne ulazite olako u nova partnerstva.

Zdravlje i lepota

Brz i dinamičan životni ritam neće vam ostaviti dovoljno vremena za odmor. Stresa i napetosti rešite se meditacijom ili opuštajućom kupkom.

BLIZANCI

Ljubav i odnosi

Drugi će vas opterećivati svojim problemima. Imaćete osećaj da se od vas očekuje da svima budete na raspolaganju, a u isto vreme nećete moći da računate na tuđu pomoć. Kvar u kući stvoriće vam neplanirani trošak.

Novac i obaveze

Trudite se oko posla i škole, ali rezultati nisu zapanjujući. Nedostaje vam samopuzdanja i uverljivosti da biste se istakli. Povoljno je vreme za traženje posla ili premeštaj na drugu poziciju.

Zdravlje i lepota

Doći će do pada energije i optimizma. Loše podnošenje stresa dovešće do pada imuniteta i pojave anksioznih misli.

RAK

Ljubav i odnosi

Oni koji su u vezi će učestalim druženjem s partnerom, čestim izlascima i bogatim društvenim životom izbeći dosadu i monotoniju. Usamljene će privući šarmantni kolega, ali nećete biti sigurni da li želite da vaš odnos pređe profesionalnu granicu.

Novac i obaveze

Rakovi čiji je posao vezan uz umetničke ili stvaralačke vode doživeće profesionalni uzlet. Klijentima i struci će se sviđati vaša inovativnost pa očekujte porast popularnosti. Nove ponude prštaće sa svih strana.

Zdravlje i lepota

Godiće vam aktivan način života, a redovnim vežbanjem rešićete se stresa i nervoze.

LAV

Ljubav i odnosi

Ljubav će biti vaš glavni pokretač. U romantičnoj vezi ćete pronaći beg od svih problema, a u naručju voljenog osećati se sigurno i zaštićeno. Samcima raste samopouzdanje pa će se odvažnije upuštati u igru zavođenja.

Novac i obaveze

Svakodnevne obaveze se i dalje gomilaju, a nedostatak energije i motivacije sprečava vas da im se posvetite. Neko će vas pozvati na red zbog zabušavanja ili loših rezultata, čime će u vama pobuditi sumnju u vlastite sposobnosti.

Zdravlje i lepota

Hronične smetnje i dalje su prisutne, ali pristupate im s više optimizma. Preduzećete potrebne mere kako biste doživeli oporavak.

DEVICA

Ljubav i odnosi

Ozbiljnije se odnosite prema životu, a od veze tražite stabilnost i sigurnost. Mogli biste sa voljenim da počnete da živite zajedno ili da počnete da radite na kupovini stana. Usamljeni će susretati mnogo ljudi, a pažnju će im privući zreo i staložen udvarač.

Novac i obaveze

Povoljno je vreme za ulazak u nove projekte i saradnje. Ako se bavite umetnošću, modom ili lepotom, dobro ćete zarađivati. Iskažite svoju kreativnost i nemojte se bojati eksperimentisanja.

Zdravlje i lepota

Ako osetite nervozu, ne posežite za hranom i pićem. Više će vam goditi boravak u teretani ili vožnja sobnog bicikla.

VAGA

Ljubav i odnosi

Samci će biti željni zabave i novih poznanstava. Izlazite i prisustvujte društvenim događajima, jer je povećana mogućnost ulaska u flert. Novo poznanstvo moguće je i u prodavnici, školi ili tokom putovanja.

Novac i obaveze

Nadređeni sve više cene vaš rad i trud, što će vam otvoriti mogućnosti za napredak. Povoljno je vreme za modernizovanje poslovne opreme, ulaganje u obrt ili razne kupoprodajne akcije.

Zdravlje i lepota

Ako vas frustrira pokoji kilogram viška, zaputite se u teretanu. Gladovanjem i iscrpljujućim dijetama nećete ništa postići.

ŠKORPIJA

Ljubav i odnosi

Ova nedelja je izuzetno povoljna za ulazak u novu, ozbiljnu vezu. Niste zainteresovani za prolazna uzbuđenja, već u potencijalnom partneru tražite stabilnost i pouzdanost. Parovi koji su dugo zajedno mogli bi da objave veridbu ili planiraju porodicu.

Novac i obaveze

Iskoristite svaku priliku da nešto naučite i steknete nova iskustva. Uspeh će pratiti učenike, studente i sve koji se bave intelektualnim poslom. Nova poslovna ponuda mogla bi odrediti dalji smer vaše karijere.

Zdravlje i lepota

Neke zdravstvene smetnje nateraće vas da uvedete drastične izmene u svoj stil života i način ishrane. Brzo ćete osetiti poboljšanje.

STRELAC

Ljubav i odnosi

Ulazak Venere u vaš znak najavljuje povoljne promene. Odnosi s okolinom sve su bolji, a posebno se dobro slažete s osobama suprotnog pola. Jedan platonski odnos mogao bi se razviti u nešto ozbiljnije.

Novac i obaveze

Na poslu ili u školi se nećete ničim isticati. Držaćete se po strani i izbegavati učestvovanje u diskusijama, čak i ako imate šta da kažete. Nemojte da vas nesigurnost spreči u ostvarenju punog potencijala.

Zdravlje i lepota

Više ćete ulagati u svoj izgled. Doterivaćete se i češće obilaziti frizerske ili kozmetičke salone.

JARAC
Ljubav i odnosi
Mogli biste da razvijete osećanja prema nekome ko je zauzet ili iz nekog drugog razloga nedostupan. Ne gajite nerealna očekivanja. Uz pomoć prijatelja rešićete ljubavnu nedoumicu s kojom ste suočeni.
Novac i obaveze
Aktivno ćete učestvovati na poslovnim sastancima i iznositi ideje koje će nailaziti na dobre reakcije. Naklonost i poštovanje okoline omogućiće vam da se izborite za bolji položaj. Zaintrigiraće vas nova poslovna ponuda.
Zdravlje i lepota
I dalje ste u naponu snage. Ako vas i zadesi neki zdravstveni problem, brzo ćete se oporaviti.

VODOLIJA

Ljubav i odnosi

Razmirice s voljenim polako postaju deo prošlosti. Bolje se razumete i više komunicirate pa ćete razrešiti probleme koji su vas udaljavali. Samci će biti poželjni i pristupačni, ali pristupite s više opreza novim avanturama.

Novac i obaveze

Pad koncentracije ometaće vas u obavljanju svakodnevnih obaveza. Trebaće vam mnogo više vremena za dovršavanje rutinskih zadataka. Proverite više puta svaki dokument i obrazac ako želite da izbegnete greške.

Zdravlje i lepota

Još ove nedelje budite oprezni i čuvajte se oštrih predmeta. Oslabljeni imunitet pogodovaće razvoju prehlade.

RIBE

Ljubav i odnosi

Zauzeti, uključite voljenog u svoj društveni život. Podstaknite ga da s vama izlazi kako se ne bi osetio zanemarenim. Samcima će se svideti šef ili profesor. Privlačiće vas autoritativne figure, ali sve će ostati samo na flertu.

Novac i obaveze

Pojačano ćete komunicirati s okolinom. Pokazaćete zanimanje prema stvarima koje nemaju usku vezu s poslom kojim se bavite. Upisaćete se na tečaj ili seminar, a znanja i kontakti koje tim putem steknete poslužiće vam u budućnosti.

Zdravlje i lepota

Ključ dobrog zdravlja ležaće u aktivnom i dinamičnom načinu života. Oprobajte se u nekom novom sportu.