Pogledajte šta su vam zvezde priredile za ovu nedelju!

Ovan

Ove nedelje ćete prolaziti kroz fazu u kojoj nećete imati kontrolu nad svim što se dešava oko vas. Zato, pokušajte da se ne nervirate i pustite stvari da idu svojim tokom. Shvatićete da ste “sami krojač svoje sudbine”, tako što ćete se malo više osvrnuti na svoju duhovnu stranu. Očekujte neočekivano, pa budite spremni za neke stvari koje vam se mogu desiti, a da to niste planirali.
Bik

Nakon perioda zatišja, vaš društveni život će ove nedelje ponovo dobiti ubrzanje. Bićete u prilici da se srećete sa ljudima koji slično misle, što može da vam bude od koristi. Komunikacija sa ljudima koji se bave sličnim poslom, mogla bi da iznedri neki savet koji će vam biti od koristi u daljoj karijeri.

Blizanci

U nedelji pred nama mogli bi da budete inspirisani da malo dublje analizirate neke vaše odnose, bilo partnerske, prijateljske ili rodbinske. Na taj način ćete steći uvid koga želite da sačuvate u svojoj blizini, a koga bi trebalo da počnete da izbegavate. Takođe, sagledavaćete i prilike na poslu, pa ćete ponovo razmisliti o svojim prioritetima.

Rak

 

Ova nedelja je pravi trenutak da krenete u ostvarivanje svojih ciljeva, a bićete radoznali da istražujete nove mogućnosti.

Želja za proširivanjem vidika, mogla bi ove nedelje da vam istakne kreativne mogućnosti. Neki stari talenti, koje ste dugo ignorisali, mogli bi da budu otkriveni. Ovo je period kada ćete ozbiljnije razmišljati i o vašem emotivnom statusu, a možda čete odlučiti i da se venčate.
Lav

Veza bi ove nedelje mogla da vam bude izvor zabave, uživanja i kreativnosti. Bićete motivisani da sarađujete sa drugima i da radite kao tim. Ako to shvatite kao izazov, pomoći će vam da steknete nova iskustva i pojačate samopouzdanje. Sredinom nedelje bi mogli da osetite neku stagnaciju, koja ne treba da vas navede da forsirate stvari, već da se prepustite i čekate da prođe.

Devica

Ova nedelja vam pruža mogućnost za ostvarenje izuzetnih rezultata na poslu. Bićete u prilici da delite zanimljive i motivišuće ideje, a upravo takva energija vam može pomoći da se približite kolegama i postanete dobri prijatelji. Čak bi i romansa mogla da bude na pomolu, ako ste spremni da se upustite. Ne dozvolite da vam nervoza sredinom nedelje, pokvari priliku da nekog upoznate bolje.

Vaga

Ako ste sami, ove nedelje bi mogli da upoznate osobu koja bi mogla da vam postane partner. Na poslovnom planu, stvari postaju zanimljivije, a mogli bi da se odlučite za izvesne promene. Oni koji imaju posao, a nezadovoljni su, možda će biti u prilici da ga promene, a oni koji ga nemaju, mogli bi da se zaposle.
Škorpija

Spremite se za ljubav sa puno varnica i otpočinjanje veze u kojoj ćete zaista uživati! Ovo je nedelja u kojoj ćete postići sve što želite, ali sa pravim stavom. Na poslu ćete postati više nezavisni, a ovo je trenutak kada bi mogli da krenete put uspeha.

Strelac

Ovo je period koji bi trebalo da iskoristite za ostvarivanje nekih ciljeva koje ste davno sebi postavili. Vaše dobro raspoloženje vam omogućava da doprete do inspirativnih ljudi koji dele vaše interese. Ove nedelje bi mogli da zadovoljite svoju ljubav prema gedžetima, tako što ćete nabaviti sebi jedan.

Jarac

Vaše ambicije rastu u ovom periodu. Svakako će vaš entuzijazam biti najjači u slučaju da sada nešto počinjete. Ako osećate monotoniju u poslu koji dugo radite, ovo nije vreme da pravite drastične promene. Moguća vam je saradnja sa nekim iz kruga rođaka kao i iznenadno putovanje krajem nedelje. Ne nervirajte se oko stvari na koje ne možete da utičete. Ne ulažite novac tokom ove nedelje i budite posebno oprezni ako želite da kupite nekretninu, ako možete odložite. Platite neke zaostale račune.

Emotivno će vas pokrenuti kontakt sa osobom iz prošlosti. U slučaju da ne odreagujete na interesovanje te osobe, svakako ćete tokom vikenda imati priliku za novo poznansvo. Osoba koja se interesuje za vas je nekako reprezentativna. Može vas spojiti ljubav prema nekim zajedničkom hobiju ili nekoj sitnici koja je specifična. Zauzeti uživaju u zajedničkim Povedite računa o kičmi.
Vodolija

Izvesne promene se naglašavaju kod većine u proteklih par nedelja. Tokom ove ili naredne nedelje će se prekinuti izvesna neizvesnost. To će dovesti do toga da će se i vaše finansije stabilizovati. Posao može da podrazumeva da ćete se više kretati ili putovati – bilo zarad posla ili do radnog mesta. Povedite računa sa kim se udružujete ili šta potpisujete. Mnogi će razmišljati o pokretanju privatnog biznisa ali za sada samo sakupljajte informacije.

Ne zapostavljajte porodicu i prijatelje zbog poslovnih obaveza. Inače vas ne drži mesto u ovom periodu. Zamerke voljene osobe su nekako opravdane. Uključite partnera bar u deo aktivnosti da biste ga smirili. Možete sresti nekoga iz prošlosti. Strasti su jake pa pazite šta radite. Slobodnim je ovo period u kome uživaju u svojoj slobodi. Međutim krajem nedelje upoznajete nekoga ko je slobodnog duha baš kao vi. I tu ste upecani. Verovatno je to osoba iz drugog mesta.

Mogući su vam stomačni problemi.

Ribe

Vreme je da se povučete i ne izlažete rizičnim ulaganjima. Koliko god da vas novac opterećuje, trenutnim promenama nećete ništa rešiti. Napeta vam je komunikacija sa saradnicima jer su svu u žurbi. Mislite na sebe i posvetite se nekim aktivnostima koje ste zapostavili. Možete obnoviti neke kontakte sa starim saradnicima. To se može do kraja meseca ispostaviti kao dobar potez.

Kod slobodnih se jedno poznanstvo može pretvoriti u nešto više. Moguće je i obnavljanje nekog kontakta iz prošlosti. Iznenadićete se svojim reakcijama. Zauzete Ribe imaju potrebu da pokažu svoja osećanja. Uživaćete u zajedničkim trenucima ali pazite da ne preterate. Partner je već isplanirao neke obaveze. Prijalo bi vam zajedničko putovanje.

 loading...