Šta vas čeka naredne nedelje? Proverite!

 

OVAN

Od ove nedelje će Vam biti osetno lakše na poslu. Manje će biti kočenja i stresa. Ako želite da uvedete neke novine na poslu, uradite to u drugoj polovini nedelje. Bićete strastveniji nego inače. Nemojte praviti ljubomorne scene. Slobodni, moguća avantura.

BIK

Poboljšaće se komunikacija sa partnerom. Ne vraćajte se na priče iz prošlosti. Saradnja sa drugima će se poboljšati i lako ćete moći da ostvarite svoje ciljeve. Ne pozajmljujte novac drugima.

BLIZANCI

Bolji će biti odnosi sa porodicom. Manje će biti rasprava oko sitnica. Možete kupiti neke stvari koje ste nameravali odavno da kupite za dom. Jako ste vredni i ambiciozni. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Izvesne su dobre vesti i napredak. Flert na poslu je moguć, a ako ste zauzeti ne zapostavljajte partnera zbog posla.

RAK

Moguća je poseta nenajavljenih gostiju ove nedelje. Kraći put koji odavno planirate se može ostvariti u drugoj polovini nedelje. Strastveni ste. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa dragom osobom, bitno je da dobro isplanirate zajedničko vreme. Slobodni, skloni ste avanturama i zaljubljivanju.

LAV

Komunikativniji ste nego inače. Konačno stižu dobre vesti koje se tiču novčane situacije. Preko neke mlađe osobe možete dobiti neku ponudu za angažman ili neki novi posao. Ako ste zauzeti, poradite sa partnerom na planovima za budućnost. Ako ste slobodni, teško da će Vam neko privući pažnju sem ako u pitanju nije flert ili strast.

DEVICA

Lepo ste raspoloženi. Novčana situacija se pobojšava, a nadređeni Vam je naklonjen. Možete napredovati ili uvesti neku novinu u posao, od Vas zavisi. Komunikacija sa partnerom će se poboljšati. Potrudite se da ne ispitujete previše partnera šta radi i gde ide, nego budite otvoreni i imajte poverenje. Ako ste slobodni, na kraćem putovanju ili preko rođaka možete upoznati neku zanimljivu osobu.

VAGA

Manje pričajte drugima o svojim planovima. Mogući su iznenadni troškovi oko automobila, prevoza ili telefona, pripazite se u saobraćaju, moguće su kazne. Budite pažljivi. Ove nedelje ćete uživati u ljubavi. Potrudite se da se usmerite na dobre strane odnosa sa partnerom. Ugodite partneru. Slobodni, na nekom putu možete upozati zanimljivu osobu.

ŠKORPIJA

Pokušajte da se bolje organizujete oko posla. Prijatelji i saradnici mogu biti od velike pomoći. Ako ne morate da radite prekovremeno nemojte, jer možete preforsranejm ugroziti svoje zdravlje. Zračite dobrom energijom i seksepilom. Posvetite više pažnje partneru. Slobodni, potrudite se da se usmerite na sebe i na svoje potrebe. Strastveni ste i skloni flertu.

STRELAC

Ove nedelje ćete morati više da pripazite na posao, na detalje i zadatke koje imate pred sobom. Nemojte kasniti jer možete imati dosta štete zbog toga. Neka mlađa ženska osoba nije iskrena prema Vama. Posvetite više vremena partneru. Imajte u vidu da ne možete da zapostavljate sve ljude oko sebe zbog ljubavi. Slobodni, moguća je avantura.

JARAC

Vi se osećate pomalo iscrpljeno i kao da nemate dovoljno vremena za odmor, za privatni život. Organizujte se bolje. Ako imate vremena idite za vikend na kraći put ili posetite prijatelje makar. Ne zapostavljajte partnera. Potrudite se da ne upadnete u kolotečinu u vezi. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu.

VODOLIJA

Ove nedelje su mogući iznenadni troškovi. Bićete pomalo napeti, ali bi bilo pametno da višak energije uložite u posao i da se bavite nekim sportom. Bilo bi dobro da makar šetate. Mlađa osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Izvesne su dobre vesti i napredak. Skloni ste flertu na radnom mestu. Nađite više vremena za partnera.

RIBE

Dobar je odnos sa saradnicima, naročito u drugoj polovini nedelje. Svi dogovori koje ste imali sada treba da daju rezultate, ali nemojte žaliti za stvarima koje nisu uspele da se održe, jer svakako nije ni trebalo da opstanu, bilo kakva saradnja ili poslovna prilika da je u pitanju. Na nekom putu možete upoznati zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti možete ići na putovanje sa partnerom.loading...