Proverite šta vas očekuje ove nedelje!

OVAN (21. 3. – 20. 4.)

POSAO: Ne procenjujete dobro svoje mogućnosti. Preuzeli ste na sebe više nego što možete da postignete pa to može izazvati potpuni pad energije i na kraju lični poraz. Preraspodelite svoje mogućnosti i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

LjUBAV: Voljena osoba je, u poslednje vreme, previše romantično raspoložena, a vama to ne prija. Prećutkivanjem ćete povećati tenziju, a onda sledi i svađa.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa lekovima.
BIK (21. 4. – 21. 5.)

POSAO: Položaj planeta kojima je nedelja obeležena opisuje da ćete biti veoma nespretni. U naletu te energije može vam se desiti da napravite više štete nego koristi. Budite strpljivi i usporite malo jer će uticaj loših aspekata proći.

LjUBAV: Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da biste izbegli iskušenja.

ZDRAVLjE: Pazite se infekcija.
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

POSAO: Budite dosledni i ostaćete na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada se sve kockice slože. Ipak, ova nedelja nije najpovoljnija za realizaciju svega što ste zamislili, ali će biti važna za ono što uskoro sledi.

LjUBAV: Niste dovoljno tolerantni, skačete na prvu loptu. Usporite malo, vaš partner nije u mogućnosti da prati vaš neverovatan tempo.

ZDRAVLjE: Glavobolje.
RAK (22. 6. – 22. 7.)

POSAO: Muči vas pitanje zbog čega je propala poslovna šansa koja vam je doskoro izgledala kao sigurna. Oko tog posla vas očekuju aktivnosti koje će vam biti naročito naporne. Ako date sve od sebe, posledice neuspeha biće uspešno prevaziđene.

LjUBAV: Previše ste zahtevni. Mislite da dajete više nego što voljena osoba uzvraća. Da biste dobili ono što želite, nekada je potrebno da to otvoreno i zatražite.

ZDRAVLjE: Moguće su povrede.
LAV (22. 6. – 23. 8.)

POSAO: Pažnju ste usmerili na situaciju koja se odvija u krugu porodice. Do kulminacije može doći krajem nedelje, jer će aspekti na nebu usloviti prisilne promene, ukoliko ih do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete. Ne mešajte ljubav i posao.

LjUBAV: U odnosu sa voljenom osobom je zavladala monotonija. Potrudite se da pronađete zadovoljstvo i u dosadi, trenutno je to bolje od svađe i bespotrebne tenzije.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.
DEVICA (24. 8. – 23. 9.)

POSAO: Predstoji vam važna lekcija u kojoj ćete morati da savladate gordost i sujetu. Iako ste svesni svojih kvaliteta, moraćete da odustanete od svojih uverenja i disciplinovano prihvatite obaveze za koje vam se čini da su ispod časti.

LjUBAV: Vaša posesivnost prelazi granice prihvatljivog. Zbog prebrzog tempa možda ne primećujete da je drugoj strani potrebno malo više slobodnog prostora.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.
VAGA (24. 9. – 23. 10.)

POSAO: Očekuju vas neprijatnosti na poslu, naročito ukoliko se upustite u duel sa osobama kojima ste nadređeni. Moć i stabilnost koje osećate na svom radnom mestu nisu nedodirljive pa zbog toga budite oprezni i spremni na sve.

LjUBAV: Zbog napetog perioda obuzela vas je nestrpljivost koju maskirate smehom i neadekvatnim humorom. Pazite da u svemu ne preterate.

ZDRAVLjE: Proverite pritisak.
ŠKORPIJA (24. 10. – 22. 11.)

POSAO: Ako se na vreme ne zaustavite, ove nedelje vas fizička kondicija i zdravlje mogu izdati. Reorganizujte sve aktivnosti, svedite sve na minimum. Prepreke koje su vam sad nepremostive, u skorijoj budućnosti će same od sebe nestati.

LjUBAV: Muče vas sumnje, niste sigurni kako da tumačite neobično ponašanje voljene osobe. Ne brzajte sa odlukama, bolji dani ubrzo stižu.

ZDRAVLjE: Pojačajte imunitet.
STRELAC (23. 11. – 21. 12.)

POSAO: Početkom nedelje je moguć previd zbog koga ćete se narednih dana mučiti i dodatno truditi kako biste sanirali posledice. Zadovoljstvo vas očekuje tek kada vam budu stigle vesti o pozitivnom ishodu posla za koji ste mislili da je neuspešno okončan.

LjUBAV: Možda vam se čini da vam je dosta svega. Taj osećaj je prouzrokovan nezadovoljstvom na profesionalnom planu, nemojte ga mešati sa emotivnim životom.

ZDRAVLjE: Problemi sa sinusima.
JARAC (21. 12. – 21. 1.)

POSAO: Pred vama je izazovna nedelja pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje. Ako u obavljanju svog posla imate kontakt s novcem, zadužite nekog da kontroliše iza vas jer u protivnom možete napraviti manjak.

LjUBAV: Problemi koji vas muče mogu biti povod za prekid veze. Pre nego što uđete u bilo kakvu diskusiju, dobro promislite da li ste spremni na neslavan kraj.

ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa plućima.
VODOLIJA (21. 1. – 19. 2.)

POSAO: Sa svih strana vas pritiskaju sa savetima, ali niko ne nudi ništa konkretno. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako, ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne mislite tuđom glavom, poslednji je trenutak da promenite te odnose.

LjUBAV: Postupak voljene osobe može u vama probuditi inat. Naglašena sujeta ne doprinosi rešenju problema. Otvoreno porazgovarajte o svemu što vas muči.

ZDRAVLjE: Prolazna vrtoglavica.
RIBE (20. 2. – 20. 3.)

POSAO: Ukoliko radite sa novcem, ove nedelje budite posebno oprezni. Nakon srede situacija se značajno popravlja, pa je očekivan kratkotrajan predah koji je priprema za nastupajući period. Izbegavajte da radite više stvari istovremeno.

LjUBAV: Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne mora da znači da je to iz ljubavi. Razmislite šta je to što vas vezuje, pa tek onda odlučite.

ZDRAVLjE: Izbegavajte masnu hranu.loading...