NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARTA: Ovnove čeka udvaranje koje će im prijati, Device ostaju ŠVORC

Astrologija
Pixabay.com

Saznajte šta vas čeka u nedelji od 21. do 27. marta - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga.

 

OVAN

Posao: Period pred vama nosi jednu solidnu energiju, kroz koju možete da ostvarite deo svojih snova. Niste imuni na nečija laskanja, koliko na nečiji stav da ste veliki, naročito u očima kolega. Snaga Sunca vam nosi odličnu potporu, kada su vaši uspesi u pitanju. Niste imuni na ovako solidna dešavanja na polju finansija, jer ste dovoljno radili, pa se očekuje i solidna naplata onoga što ste uspeli da iznesete u okviru svog rada. Budite oprezni sa novcem, jer možete prebrzo da ga potrošite. Volite šoping.

Ljubav: Teme ovog tipa su izuzetno prisutne tokom ove sedmice. Niste imuni na nečije otvoreno udvaranje. Bićete odlučniji, kada su u pitaju konkretna pitanja. Imaćete osećaj da ste isuviše dobri i da ste neko ko zaslužuje mnogo više. Niste vi krivi zato što ste najbolji u pokušaju da zaokružite svoj emotivni život sa osobom koja vam imponuje.

Zdravlje: Možete imati višak vode u organizmu.

BIK

Posao: Timski rad vam pruža šansu da nešto konkretno privedete kraju. Mislite da ste ponekad na meti u celoj poslovnoj priči i da gubite vreme kada su vaše aktivnosti u pitanju. Čini vam se da nešto ipak možete brže da privedete kraju, brže nego obično. Ponekad dolazite u sukob sa ljudima, koji su bitni u poslu kojim se bavite. Prisutna je i velika doza mašte pa se savetuje da sačekate malo sa svojim odlukama kada su u pitanju ideje koje vam mogu doneti poveću sumu novca.

Ljubav: Što se tiče izbora partnera, ukoliko ste sami, nemate motiv da budete striktni. Vaše emocije diktiraju nešto konkretniju situaciju, posebno kada je neko nov u pitanju. Vi osećate da nešto ne možete da sakrijete u toj meri u kojoj ste mogli ranije. Možete se zaljubiti u izuzetno društvenu osobu i da uđete u neko veće društvo ovaj put.

Zdravlje: Potrudite se da odete na sistematski pregled.

BLIZANCI

Posao: Kad su u pitanju timske aktivnosti, imate sličan stav kao i vaše kolege. Niste daleko odmakli od prethodnih odluka, osim što se sada primećuje originalnost kada su konkretne stvari u pitanju. Ukoliko se bavite trgovinom i odnosima sa ljudima, savetuje se da budete empatičniji, jer možete biti preoštri u svojim stavovima kada su u pitanju sitnice. Oštrina uma vam neće pomoći ukoliko ne budete diplomatski raspoloženi.

Ljubav: Upuštate se u jednu tajnu ljubavnu vezu, jer ste zaljubljeni u svog nadređenog. Nemate strah da bi mogao da se obelodani vaš trenutni status. Nemate neprijatelje u svom okruženju, pa ni veću pretnju kada su vaši strahovi u pitanju. Ne dozvoljavate da priznate nešto na šta niste mislili da će se izmaći kontroli.

Zdravlje: Podložni ste infekcijama, pa se savetuje dodatni oprez.

RAK

Posao: Vršite veliku pripremu, kada je vaš privatni biznis u pitanju. Neće vas pojedini negativni komentari pokolebati u nameri da uspete, jer vidite veliku šansu na polju finansija, ali ovaj put u sopstvenoj režiji. Finansijski ne bi trebalo da stojite loše, pa samim tim ni investicije neće izostati. Imate konkurenciju u okruženju, ali to će vas samo podsticati da radite kvalitetnije. Koliko energije budete uložili utoliko ćete dvostruko više dobiti.

Ljubav: Partner je problematičan u finansijskom pogledu. Utoliko se ne oseća pozitivna vibracija. Opuštanje je pomalo nemoguće. Imate isuviše negativnosti, koje utiču na količinu vaših emocija. Niste spremni na veća odricanja, pa se utoliko oseća zategnutost u odnosima. Ovaj put problem rešavate ukoliko ste na distanci sa partnerom.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena, ali solidno plivate u problemima koje imate.

LAV

Posao: Odlična sedmica pred vama i nemate nameru da odustajete od zacrtanih ciljeva, koji vam nose solidnu energiju, kada je novac u pitanju. Očekujte dvostruke prihode, kada se budete uhvatili za dobre aranžmane, za koje ćete se sami izboriti. Imate smisao za biznis, pa utoliko i solidnu situaciju kada je u pitanju timski rad sa mlađim kolegama, punim entuzijazmom. Ne zaboravite da lepa reč gvozdena vrata otvara, pa i vi pokušajte u tom pravcu, kada su u pitanju međuljudski odnosi.

Ljubav: Ovakvu priliku ste dosta dugo čekali i nemate nameru da je propustite, ovaj put. Budite spremni za izlaske, koji će vam doneti solidna dešavanja na polju ljubavi kao retko kada u tom intenzitetu, koji ste očekivali. Veliki trigon vas podržava u namerama sa početka sedmice.

Zdravlje: Niste imuni na stres, pa se ponekad preporučuje fizička aktivnost bez većih izgovora.

DEVICA

Posao: Ponekad će vam se činiti da je sreća daleko od vas. Niste se ozbiljno pozabavili pitanjima, koja vas već duže vreme muče. Imate stav, da je bolje da ih gurate pod tepih, nego da ih rešavate. Ne pokušavajte da rešavate nešto preko noći. Novca nema, pa nema. Biće bolje da se posavetujete sa finansijskim stručnjakom, koji bi vas uputio šta treba da radite, kada se stvari izmaknu kontroli. Od vas se traži da ponekad budete prilagodljivi situaciji, koju ste spremni da promenite uz tuđe sugestije.

Ljubav: Ko nema sreće u novcu, ima na polju emocija. Isuviše vas prati sreća, kada su u pitanju vaše emocije prema partneru, koji je spreman da vam skine zvezde sa neba samo da bude pored vas. Ukoliko ste sami možete očekivati solidna dešaanja, kada su u pitanju jedan Rak ili Strelac.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku, možete imati anemiju usled nedostatka gvožđa.

VAGA

Posao: Još uvek ste dosta dobro kotirani na polju posla i nemate nameru da odustanete od konkretnih ideja, kada su u pitanju nove poslovne prilike. Vaš finansijski savetnik je otvoren i nema nameru da vas zavlači, kada vam bude sugerisao veliku promenu u investicijama, koje vam se toplo preporučuju. Proširite poslovne vidike u narednom periodu. Ono što ste trenutno pokušali da sabotirate to ste u suštini samo vi, jer ste kolebljivi i nemate jasan pravac. Taj stav je trenutnog karaktera, pa ga shvatite kao trenutni test, koji vam otvara nove mogućnosti.

Ljubav: Vaša slika ljubavi nije zadovoljavajuća, jer uviđate da imate rivala, koji je pomalo fizički na vas likom. Partner vam je u suštini veran sve do onog trenutka, kada zbog vašeg besa okrene leđa i ode. Oni koji su slobodni mogu se dvoumiti između dve osobe, koje su dijametralno različite. Jedna od te dve osobe je dosta uspešna u svom poslu a pored toga može biti i dosta uposlena pa se problem javlja zbog nedostatka vremena.

Zdravlje: Ukoliko niste odavno bili kod svog stomatologa, bilo bi dobro da ga posetite.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste spremni da promenite firmu u kojoj trenutno radite možete imati solidne aspekte za novi poslovni ugovor, koji nosi solidne detalje, kada su u pitanju vaša prava. Ne morate u onoj meri kao do sada da radite već ćete biti pomalo potisnuti u drugi plan sa vašim zadovoljstvom. Možete da računate na pomoć od osobe rođene u znaku Jarca, jer je već duže vreme na samom vrhu po svojim kompetencijama, kada su posao i finansijski stav u pitanju.

Ljubav: Otvoreno polje ljubavi vam daje na elanu i niste imuni na nečije udvaranje. Ukoliko ste pored toga u braku, možete imati ozbiljne probleme sa partnerom kad su vaše avanture u pitanju. Niste neko ko je isuviše brižan po prirodi, ali ste u suštini i pomalo intuitivni, pa nećete dopustiti ‚da se nešto više sazna od onoga što ste spremni da ponudite.

Zdravlje: Držite se čvrsto na nogama bez obzira što se oseća malo lošija slika vašeg nervnog sistema.

STRELAC

Posao: Kolebljiv stav vaših šefova ume pomalo da vas iritira. Pokušavate da donesete konkretno rešenje, ali u tome ne uspevate bez nečije podrške. Budite otvoreniji kada su u pitanju konkretni poslovni problemi, koji vas vode u veliki trošak. Niste glasni u onoj meri, koja se očekuje kod vas. Ukoliko uvidite da nemate snage da izdržite tempo, pokušajte da od pojedinih ideja odustanete za sada, kada su u pitanju finansijska strana i vaše odlične kompetencije. Investicije su neophodne, ali kada se otvore aspekti za takav pravac.

Ljubav: Ukoliko ste muškog pola, imaćete uzbudljivu sedmicu, kada upoznajete dovoljno atraktivnu damu. Potrebno je samo da pokušate da češće planirate izlaske, koji će vam dobro doći da upoznate strastvenu osobu, koja može biti zauzeta. Ukoliko ste predstavnica ovog znaka, nećete biti imuni na nečije udvaranje. Otvoreno polje ljubavi vas čini srećnim, ali isto tako isuviše kolebljivim jer nemate čvrst stav po pitanju emocija koliko ste sigurni za seksualnost koju konkretno osećate.

Zdravlje: Možete zaraditi polno-prenosivu bolest, pa se stoga redovno savetujte sa svojim lekarom.

JARAC

Posao: Polje karijere vam nalaže da se povremeno priklonite svojoj intuiciji, jer imate izuzetno naglašenu zvezdu vodilju na segmentu novca, pa se ovde očekuju solidni novčani prilivi, koji će vam poslužiti da se odlučite na investicije koje su vam preko potrebne zbog konkurencije, koja je porasla u nekoj meri da vam pravi veću rupu u budžetu.

Ljubav: Izuzetno ste harizmatični, pa se možete pohvaliti svojim seksualnim životom. Imate dovoljno sreće da ne budete sami ni pod kojim uslovima. Nemate nameru da se u većoj meri raspravljate sa partnerom, ukoliko ste u braku. Ne možete da lažete, kao što u suštini i ne radite u nekoj meri osim što sklonost avanturama vodi u neku vrstu beznađa. Pokušavate da se bavite drugim temama.

Zdravlje: Kostobolja može da bude učestalija.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko se bavite poslovima u kojima dolazite u veći kontakt sa ljudima, imaćete motiv da se pomalo od te energije zaštitite na vama poznat način. Možda ćete povremeno biti skloni da nosite kristal sa sobom, koji bi vas čistio od negativne energije na koju nailazite, kroz polje svog posla. Intuicija vam je dosta naglašena, pa samim tim i pravi izbori kada ste vi sami u pitanju. Niste neko ko će da bude van svih tokova, ali svakako imate svoje minus faze u narednom periodu, kada se očekuje povremeni predah.

Ljubav: Neiskrenost partnera je vaša najveća nesanica. Imali ste dovoljno dobre dokaze da se nešto krije iza vaših leđa u većoj meri. Koliko je bilo dostupno da saznate toliko ste se uzdrmali. Ne pokušavajte da ispravite krive drine. Pokušajte otvoreno da razgovarate sa partnerom.

Zdravlje: Cirkulacija vam je izuzetno loša.

RIBE

Posao: Bežite od obaveza i to je činjenica od koje ne strepite. Mislite da ste zaštićeni kada je u pitanju vaš rad. Pokušavate da se izvučete iz rutine sa sopstvenim idejama, koje vam idu dobro u prilog, koji spremate. Imate na umu da skratite svoje radno vreme u toj meri u kojoj se od vas zahteva efektivnost. Pokušavate da što kvalitetnije obavite svoja zaduženja da biste imali vremena da se bavite svojim hobijem. Imate široka interesovanja.

Ljubav: Brak je po vama jedan veliki mrak. Ne želite da se nađete u toj priči makar još dugo bili sami. Ne želite okove i vaš partner je svestan ove vaše karakterne crte oko koje se lome koplja. Ne dozvolite da vas partner izmanipuliše u toj meri u kojoj ste zaslužili.

Zdravlje: Smanjite unos hrane, koja sadrži u većoj meri ugljene hidrate.