Nedeljni horoskop od 22. do 28. februara: Vodolije kreću u nove pobede, Devicama se nudi nova ljubav

Horoskop
Freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Saznajte šta vas čeka od 22. do 28. februara - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga.

 

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte da li vas možda čeka neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

OVAN

Posao: Šefovi vam stalno nešto obećavaju, ali još uvek nisu u stanju da vas motivišu na pravi način. Nećete ostati uskraćeni za ono što vam pripada, a pritom ćete postati nečiji miljenik. Puni ste pozitivne energije, koju ćete širiti na druge, a oni će vam i oni uzvratiti.

Ljubav: Partneri na koje budete nailazili izuzetno su prefrigani. Možete čak ostati uskraćeni za emocije koje bi vam obećali. Ne verujte osobama rođenima u vatrenim znacima, jer mogu biti pogubne za vaše srce.

Zdravlje: Imate sreće na polju zdravlja.

BIK

Posao: Na početku sedmice vlada izuzetno povoljna energija, koja vas neće zaobići. Bićete privrženi svojim kolegama i nećete biti nikakvih negativnosti. Međutim, od polovine nedelje energija se menja, i to u meri na koju niste računali. Vaše polje tajnih neprijatelja biće vrlo nepovoljno postavljeno, pa ćete biti šokirani nekim stvarima. Najbolje će biti da zauzmete stav “sve će sve ovo da prođe”.

Ljubav: Škorpija je osoba na koju možete da računate i neko ko zavređuje vašu pažnju. Nećete se dvoumiti oko toga što vam nudi. Ako vam se kojim slučajem pojavi neko nov, vi ćete se zasigurno naći u velikoj zbrci. Nećete moći odmah da se odlučite za koga da se opredelite.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao: Tokom ovog perioda ćete biti okrenuti novcu i finansijama, koje ćete pokušati da dobijete, pa čak i na jedan prefidan način. Vi niste neko ko će odobravati sve što se priča o vašim saradnicima, jer već dovoljno toga i sami znate. Malo više ste se uneli u celu problematiku i nemate nameru da tek tako menjate svoj stav.

Ljubav: Škorpija je idealan partner za vas. Dešavaju vam se neke sudbinske stvari, koje ste već ranije iskusili. Od sredine nedelje nećete se u većoj meri menjati, jer ste se usaglasili sa sobom da to i nije neko rešenje.

Zdravlje: Problemi s jetrom.

RAK

Posao: Saradnici mogu da vam sakriju neke sitnice, pa da zbog toga imate ozbiljan manjak, koji ćete uvideti prekasno. Nemojte da očajavati, jer ćete iz tog iskustva mnogo naučiti. Skloni ste tome da se bavite preterano tuđim temama, ali to može da sruši sve ono što ste gradili. Ipak, imaćete dovoljno energije da sve ove aspekte tokom nedelje dovedete u balans.

Ljubav: Osećate se neku vrstu emotivne praznine i nemogućnost da situaciju razrešite bez većeg rizika. Imaćete utisak da druga osoba i ne zna za vašu patnju, pa se savetuje da se otvorite i jasno kažete šta vas muči.

Zdravlje: Zdravstveni karton vam je prazan. Nemate većih briga.

LAV

Posao: Mala poslovna nesigurnost neće izostati, jer ćete biti primorani da neke stvari menjate radikalnije nego inače. Malo vam je zastareo metod rada, pa se inače savetuje promena. Jedna muška osoba bi mogla ovaj put biti od velike pomoći i da uradi lavovski deo posla zbog  čega ćete je i unajmiti.

Ljubav: Skrivene želje u vezi sa jednom osobom podstaćiće vašu maštu. Bilo bi dobro da pripazite o čemu razmišljate. jer može da vam se ostvari.

Zdravlje: Mučiće vas velike brige, pa ćete zbog toga biti pomalo iscrpljeni.

DEVICA

Posao: Iscrpljujete se zarad viših ciljeva. Ovo ne bi trebalo da vam se dešava. Imate dostojanstva, ali se nećete baviti onim što ste planirali, već ćete se izvlačiti na mišiće. Neko dovoljno mudar može da vas dodatno posavetuje u vezi sa idejom koju ste počeli da protežirate. Ne dozvolite da vaši saradnici prođu loše zbog vaše nepromišljene odluke, koju u narednim danima možete da donesete.

Ljubav: Što se tiče polja ljubavi, imate dovoljno izazovne aspekte, koje ćete morati da iskoristite. Vi sami ćete birati da li je to što vam se nudi povoljno po vas ili ne. Ono što vam poručuje Venera jeste da se oslonite na partnera koga trenutno imate. Iako vam nečije lepe reči ulepšavaju život, one su možda samo to.

Zdravlje: Prekontrolišite rad bubrega.

VAGA

Posao: Poslovna saradnja sa osobom rođenoj u znaku Jarca ćete vam doneti više novca. Aspekti koje imate su izuzetno povoljni, pa se nećete žaliti na finansijsku situaciju. Budite u krugu ljudi koji zavređuju vašu pažnju.

Ljubav: Imate izuzetno dobre aspekte na polju emocija. Neko će vas podstaći da se upustite u ozbiljnu ljubavnu vezu. Uvideli ste da je neko na koga ste mnogo mislili, zapravo loš za vas, pa nećete imati obzira prema njegovim osećanjima. Neko nov će vam se pojaviti, pa budite dovoljno hrabri da se upustite u avanturu.

Zdravlje: Vaš nervni sistem može biti u manjem haosu.

ŠKORPIJA

Posao: Imaćete dovoljno blokada ove nedelje, pa je bolje da neke stvari ostavite iza sebe. Niste baš u elementu, pa se savetuje pasivniji stav i ne previše angažovanja. Muškarci su u lošijem položaju, samim tim zato što imaju jači ego i ne mogu da se pomire sa porazom.

Ljubav: Vaši idealni partneri su Škorpija ili Jarac. Poznanstvo onima koji su slobodni nazire se preko radnog mesta. Potrudite da fascinirate osobu suprotnoh pola, jer se svaki trud isplati.

Zdravlje: Relativno dobro.

STRELAC

Posao: Posle dobrih ideja očekujte još bolju zaradu. Odličan period za poslovne poduhvate, pa se savetuje svakako i veće angažovanje. Timski rad nije na odmet, pa se postavite kolegijalno kako bi sve proteklo u najboljem redu. Biće malih izdataka za dalje investiranje u nove projekte, jer naravno posao ne sme da stane.

Ljubav: Neko iz inostranstva mogao bi da predstavlja pravi izbor za vas. Jača ljubavna veza na pomolu, skoro sudbinska, doduše samo ako vi to želite. Aspekti Venere su odlično postavljeni bez izuzetka. Sve vam je jasno po pitanju osećanja.

Zdravlje: Pazite na stomak, mogući bolovi.

JARAC

Posao: Iznenađenja mogu da vam pokvare raspoloženje, a naročito od strane jedne muške osobe. Pazite se vlastitih izjava u periodu pred nama. Poslovna situacija se može dodatno popraviti, ali samo ako izbacite sentimentalnost

Ljubav: Muški predstavnici mogli bi da budu izigrani od strane ženske osobe rođene u znaku Vodolije. Uvidećete ko vam je prijatelj a ko neprijatelj. Oni slobodni mogu da odahnu zbog problema koje su voljni da reše tokom ove sedmice.

Zdravlje: Relativno dobro.

VODOLIJA

Posao: Imaćete relativno povoljnu situaciju na poslovnom planu. Postoji šansa da potpišete neki ugovor, ali sa malom zadrškom. Zvezda vodilja vas vodi u nove pobede, a naročito vi koji morate uvek da budete pioniri i prvi u svemu što radite.

Ljubav: Osećate se melanholično, ali bolje vam je da se ne povlaćčite u osamu, već izađite u veće društvo, kako biste zaboravili na neuzvraćene emocije. Privukli ste neemotivnog partnera koji vam je doneo loše vibracije.

Zdravlje: Povedite računa o digestivnom traktu.

RIBE

Posao: Probleme na poslu moraćete da rešite sami, a za to se delom sami i krivi. Poruke koje je trebalo ranije da dobijete, polako stižu. Ako želite da se ostvari ono što ste zamislili, moraćete da promenite stav. Situacija se menja u drugoj polovini nedelje, jer možete dobiti pomoć od osobe rođene u znaku Jarca.

Ljubav: Muškarci su manje emotivni u odnosu na devojke. Imaju dovoljno svojih briga i misli, pa se nešto temom emocija i neće preterano baviti. Devojke sa druge strane isijavaju. Nema potrebe za većim šminkanjem i doterivanjem, vi već imate sve što vam je potrebno.

Zdravlje: Relativno dobro.