Nedeljni horoskop od 24. do 29. novembra

Ovnovima se savetuje bolja organizacija, Devicama preti svađa!

Ovan

Potrudite se da radite ove nedelje sve što Vam prija. Šetajte više, idite na neki kraći put, ali pazite šta kome pričate, možete zažaliti što ste se nekom otvorili. Nemaju svi dobre namere, nisu ni svi direktni kao Vi. Nemojte polaziti od sebe, nego budite diskretniji nego obično. Imate dosta ideja, koje treba ostvariti, ali zato budite praktični, ne “lebdite”, jer od sanjarenja nećete imati ništa. Napravite plan rada za ovu nedelju, da biste sve stigli. Organizacija je ključna.

Bik
Ove nedelje nećete biti zadovoljni finansijama. Nervira Vas što koliko god da radite opet dolazite u situaciju da morate da štedite. Raspolažite novcem pametno, ne preterujte sa trošenjem na neka zadovoljstva. Ima vremena za to. Nemojte biti zamerljivi, možda neko nema lošu nameru, ali kritika bude loša ako se previše primi k srcu.
Blizanci
Imate osećaj da su svi dobro raspoloženi da Vam pomognu u vezi sa svim problemima. Potrudite se da iskoristite dobre kontakte za pomoć u radu. Posvetite se partneru, gledajte da ugodite jedno drugom, a ako ste slobodni, velike su šanse da ćete upoznati nekog zanimljivog.
Rak
Imate više obaveza ove nedelje nego prethodne, ali to je u redu. Ne osećate kao da ste pod teretom, nego naprotiv, radi Vam se. To je odlično. Trebalo bi da povedete računa o svom zdravlju. Ali nemojte se preforsirati, nego gledajte da se bavite nekom aktivnošću. Ne može se život svesti samo na posao.
Lav
Bavite se sportom. Ove nedelje se osećate jako dobro i zavodljivo, a to je jako dobro. Komplimenti “pljušte” sa svih strana. Potrudite se da se usmerite na partnera, porodicu, decu. Bitno je da se bavite stvarima koje Vam prijaju. Bićete u centru pažnje, a to svakako godi. Imate višak energije, ali pazite kako je koristite.
Devica
Odlično se se osećate kod svoje kuće. Provedite ove nedelje više vremena sa porodicom. Mada, imate osećaj da biste mogli da uradite mnogo više posla nego što sada radite, ali nemate volju. Najradije biste uživali kod kuće. Pazite kome šta pričate, ali i o kome šta pričate, jer neke reči mogu da se tumače na više načina. Pozovite rodbinu u goste.
Vaga
Jako ste komunikativni i dobro raspoloženi. Potrudite se da sklapate neke nove kontakte, da se više družite sa ljudima. Odličan je period za neki kraći put. Manje pričajte o svojim planovima sa drugim ljudima. Neke stvari treba zadržati za sebe.
Škorpija
Moguć priliv novca. Konačno ste zadovoljni situacijom. Potrudite se da se usredsredite na stabilizaciju na poslu, budite vredni. Nemojte se prejedati. Okrenite se ka zdravijem načinu ishrane, ako je to moguće. Imate dosta energije, nemojte je trošiti na nevažne ljude.
Strelac
Sunce i Venera su u Vašem znaku, pa se osećate malo bolje. Nervirate se oko novčane situacije. No, ne bi trebalo to da Vam predstavlja problem, samo je bitno da treba da prištedite malo novca. Usmerite se na sebe, bavite se sportom. Bitno je da ne budete statični. Skloni ste flertu.
Jarac
Niste baš “svoj na svome”. Osećate pad energije, a opet ste napeti. Pokušajte da se ne raspravljajte sa drugima, Nemojte izvlačiti probleme ispod tepiha, nego se usmerite na završavanje obaveza za ovu nedelju. Gledajte da se ne nervirate ako ne ide sve po planu, ne mora sve da bude po Vašem. Odmarajte više, gledajte filmove, slušajte muziku, prijaće Vam.
Vodolija
Družite se više sa prijateljima. To će Vam prijati. Potrudite se da se usredsredite na kontakte i pomozite drugima ako im treba pomoć. Jako ste dobro raspoloženi, sem tokom vikenda, kada treba da se okrenete sebi, jer ćete biti malo napetiji nego inače.
Ribe
Od ove nedelje će Vam konačno krenuti bolje na poslu. Potrudite se da se ne ulenjite, da se ne opustite previše. Pazite na rokove, ne zabušavajte. Potrudite se da se usredsredite na velike projekte, pa posle proverite detalje. Odlična atmosfera vlada na radnom mestu. Ukoliko tražite posao, ovo je dobra nedelja da se više raspitate. Ne zapostavljajte porodicu.