Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2015. godine

Horoskop
Freedigitalphotos.net/MR LIGHTMAN

Pogledajte šta su vam zvezde predvidela za ovu nedelju!

Ovan

Po svaku cenu želite da ostvarite ciljeve, ne obazirući se na prepreke. Postavlja se pitanje dokle ćete moći da izdržite ovim tempom? Da ne preterujete?

Posao: Zahvaljujući pojačanoj dozi ambicije, uspeh je neminovan. Morate izbegavati manipulativne radnje jer ćete i bez njih ostvariti želje.
Zdravlje: Problemi različitog dijapazona, a u skladu sa godinama. Većina pripadnika znaka može se nadati stomačnim tegobama izazvanim preterivanjima.
Ljubav: Strasna veza je na pomolu. Izbegavajte posesivne i ljubomorne situacije jer ste i bez njih dovoljno ludi. Prepustite se bezrezervno osećanjima.
Savet: Morate sebi priuštiti više sna. Samo ukoliko budete odmorni, a pre svega ispavani, moći ćete adekvatno da funkcionišete.

Bik

Šarmirate okolinu na razne načine. Sve zavisi od toga šta data situacija zahteva. Lukavi ste u nastojanju da iz problema maksimalno profitirate.

Posao: Na poslu se javlja problem u vidu površnosti i želje za “otaljavanjem”. Da se niste pogubili u masi ideja? Savetuje se totalna reorganizacija.
Zdravlje: Problemi sa bubrezima, urinarnim traktom i žlezdama, mogu i ne moraju da se ispolje. Sve zavisi od toga koliko se odgovorno odnosite preme njima.
Ljubav: Strast, strast, i samo strast. Da li uopšte možete da funkcionišete bez nje? Pošto se prema svemu odnosite afektivno, zašto bi ljubav bila izuzetak?
Savet: U funkcionisanje narednih dana unosite više razuma i praktičnosti. Kao da ste zaboravili kom znaku pripadate. Ni po koju cenu ne odustajte.

Blizanci

Prolazite kroz krizu iz koje ćete izaći plemenitiji i kvalitetniji. Pošto Vam je sve dosadilo, morate se učiti da savladate ovaj problem.

Posao: Novac zarađujete na nelegalan ili sumnjiv način. Mogući su i gubici vezani za ovaj segment zbivanja. Shvatate da ste u nešto uložili više nego što vredi.
Zdravlje: Problemi sa grlom i žlezdama mogu, ukoliko ih ne sanirate na vreme da pređu u hronične. Smanjite pušenje, a povećajte optimizam.
Ljubav: Emotivna raščišćavanja su postala neprijatna. Dešava se ono šta obično biva kad Saturn uplete prste. Budite spremni.
Savet: Otvorite sva čula kako bi izbegli gubitke i pogrešne poteze. Naredna nedelja nagoveštava kikseve.

Rak

Ušli ste u mirniju fazu. Prethodnih dana niste mogli da se smirite, ali su sada problemi iza Vas. Pokušajte da se distancirate od sredine.

Posao: Zahvaljujući pozitivnim aspektima Jupitera, nadajte se boljitku i to ne samo materijalnom. U fazi ste dobijanja pohvala i unapređenja.
Zdravlje: Bolji period. Spisak zdravstvenih problema se smanjuje i svodi na nelagodnosti vezane za vremenske promene. Na njih reagujete burnije od drugih.
Ljubav: Sa Vagama i Strelcima se nadajte uzbuđenjima. I ostali znaci su u igri. Uskoro nastupa pravi momenat za slobodne pripadnike znaka. Sudbina Vam je naklonjena.
Savet: Ne udubljujte se u tuđe probleme, jer ni neke sopstvene niste u stanju da rešite. Savete treba davati samo ukoliko ih neko od Vas zatraži.

Lav

Promene koje su Vas zadesile su prirodni rezultat okolnosti. Možda su nagle, ali ste morali o njima na vreme da vodite računa.

Posao: Imaćete puno sreće, a da nećete biti svesni. Taman kad pomislite da ste pred krahom stiže rešenje. Uprkos svemu sa stagnacijom se teško mirite.
Zdravlje: Bolesti vezane za infekcije i psihičke probleme zahtevaju ozbiljniji pristup. Morate se suočiti sa događajima koji nervni sistem stavljaju na probu.
Ljubav: U vezi nešto treba promeniti ukoliko želite da je sačuvate. Možda nov pristup seksu? Škorpija i Ovan su fatalni ovih dana.
Savet: Samo strpljenje i odmor pomažu da isplivate sa najvećim neprijateljem, samim sobom. Ne ponašajte se autodestruktivno.

Devica

22.08 – 22.09 Nedeljni horoskop – od 25. do 29. maja 2015. Osećaćete se više nego super, ali to nije razlog da budete tvrdoglavi i neurotični. Sačekajte povoljan momenat da krenete u akciju.

Posao: Spremni ste da se suočite sa novim poslovnim izazovima. Problem je taj što počinje da Vas izdaje strpljenje. Mislite da saradnici odugovlače i otežavaju stvari.
Zdravlje: Skupljanje tečnosti u organizmu čini da se osećate težim i umornijim nego inače. Diuretici poput kafe samo delimično pomažu.
Ljubav: Sa Strelcima se odlično slažete. Ukoliko sebi ne možete da priuštite taj luksuz ni Ribe, odnosno Blizanci nisu za potcenjivanje.
Savet: Ne kvarite fenomenalne trenutke cepidlačenjem. Okrenite se umetnosti, pošto je kreativnost pojačana. Stvorićete remek delo.

Vaga

Uživate u svim vrstama čulnih zadovoljstava. A kad pa niste? Smisao za lepotu je izražen, tako da svojom elegancijom i šarmom privlačite okolinu.

Posao: Imate puno posla. Pošto se kraj mukama na tu temu nazire to saznanje je motiv više da istrajete. Biće što je najvažnije i para.
Zdravlje: Sve bolesti vezane za preterivanja. Ukoliko se ponašate shodno simbolici znaka – što znači uravnoteženo, neće biti frke. U protivnom…
Ljubav: Izuzetno povoljan period za nežnosti. Venera, Vaša zaštitnica, Vam ove nedelje donosi puno prijatnih uzbuđenja, i seksa na pretek.
Savet: Prijemčivi ste za sve lepe stvari, ali i za debljanje. Ovo poslednje Vam nikako ne odgovara, pa stavite na vrata frižidera katanac.

Škorpija

Otkako ste došli do uvida, situacija se menja. Morate od nečega da odustanete, što Vam priznaćete, teško pada.

Posao: Ukoliko pobrkate lončiće, znajte da ste sami krivi. Razmislite zbog čega unosite u posao emocije, a u ljubav razum? Negde grešite.
Zdravlje: Stomak i definitivno stomak, kao posledica nekontrolisanog unošenja hrane i pića. Napravite restrikciju. Razmišljajte o dijeti.
Ljubav: Burne emotivne reakcije, mogu i ne moraju biti uspešne. Šta da se radi, kad u narednom periodu funkcionišete po principu razuma i osećajnosti.
Savet: Smirite se i nastojte da staloženo isplivate iz problema. Uspećete, jer Vi to uvek činite. Važno je da nikako ne treba odustajati.

Strelac

Mars u Vašem znaku nema nameru da ode, već pojačava energičnost i želju da istrajete. Nerviraćete se ukoliko ne vidite rezultate truda sad i odmah.

Posao: Sve u stilu hoće-neće. Saradnici laskaju i pokušavaju da Vas lepim rečima udalje od problema. Nemojte se upecati na to.
Zdravlje: Uglavnom dobro. Blaga nervoza, ali kad shvatite da na više okolnosti malo možete da utičete i to će se srediti.
Ljubav: Fantastično! Ljubavi, seksa i ostalih zadovoljstava na tu temu biće na pretek. Ukoliko se preforsirate upala mišića ne gine.
Savet: Pošto po Vas bitan problem rešavate tek sredinom leta, budite strpljivi i sačekajte da vidite i to čudo. Bar ćete znati na čemu ste. Ovako samo uzalud strepite.

Jarac

21.12 – 19.01 Nedeljni horoskop – od 25. do 29. maja 2015. Sve u stilu jedan korak napred, dva nazad. Već Vam se smučila sporost sa kojom se neke stvari raščišćavaju. Strpljivo očekujte preokret.

Posao: Uspeh će imati oni pripadnici znaka koji rade u zdravstvu i ustanovama zatvorenog tipa. Loši aspekti Neptuna se na ostale odražavaju u vidu konfuzije.
Zdravlje: Ne baš sjajno. Moguća je izvesna vrsta izolacije. Možda je samoća ono što Vam je potrebno. Umorni ste, pa ćete se bar ispavati i naodmarati.
Ljubav: Ovaj segment života je trenutno zapostavljen jer ste okupirani ozbiljnijim egzistencijalnim problemima. Nedostaje Vam naklonost partnera.
Savet: Meditacija pomaže da dođete do duševnog mira i isplivate iz svakodnevnih problema. Iako ste zemljani znak, možda Vam više prija od aerobika.

Vodolija

Doživljavate duhovni procvat, pa ne dozvolite da ga gluposti osujete. Pošto ste neko ko prednost daje univerzalnim osećanjima, ostanite dosledni stavovima.

Posao: Očekuje Vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Ne dozvolite da Vas on uspava jer ukoliko budete zaspali, postoji šansa da se ne probudite.
Zdravlje: Manje priče, a više rada. Možda Vam to ne izgleda kao dijagnoza, ali povežite zdravlje sa ponašanjem. Tajna veza definitivno postoji.
Ljubav: Izuzetno povoljan period za ljubav. Pršti na sve strane. Još ukoliko budete pametni i obratite pažnju na seks? U protivnom, sve se svodi na prepričavanje doživljaja.
Savet: Pređite već jednom sa reči na dela. Okolina od vas to s pravom očekuje. Poseban akcenat treba staviti na emotivnu stranu.

Ribe

Emotivniji ste nego inače. Bićete u situaciji da to svoje stanje pokažete tamo gde nije poželjno. Ponekad treba sačuvati lično dostojanstvo i integritet.

Posao: Novi počeci će biti jako povoljni. Ne sekirajte se ukoliko stari posao bude u stagnaciji jer se upravo rađaju nove ideje, koje mogu da donesu veliku zaradu.
Zdravlje: Ukoliko pripadate onim hipohondričnim pripadnicima znaka, pravićete od komarca magarca. Zdravstvena situacija se stabilizuje. Dobijate na sigurnosti.
Ljubav: Nova ljubav će Vas ozbiljno izbaciti iz ravnoteže. Pošto pripadate tipu ljudi koji vezu gradi prvenstveno na osećanjima, ovih dana ćete ih imati na pretek.
Savet: Ne započinjite novu vezu pre nego što raščistite sa starom, iako Vam nejasna situacija prija. Suprotna strana Vam posesivnošću zadaje probleme.loading...