Pogledajte šta su zvezde predvidele za nedelju pred vama!

Ovan

Ove nedelje ćete se više družiti sa dragim ljudima. Suncer je ušlo u Vaše polje prijateljstva i novih kontakata, pa će to biti olakšano. No, postoji mogućnost da dođe do nekih nesporazuma ili malih usporavanja u planovima koje imate, ali kompromis sve rešava. Pazite se u saobraćaju, proverite dokumenta uvek pre da ne zaboravite. Mogući su problemi sa tehničkim aparatima. I ove nedelje nemate dovoljno energije za sve što želite da odradite, ali smanjite zahteve.

Bik

Posvećeni ste poslu. Jako ste dobro raspoloženi i gledate da odradite sve i svašta. Imate dosta planova i sada je vreme da ih sprovedete u delo. Sve obaveze koje niste završili, završite. Gledajte da se okrenete ka novim idejama, a opet ne zapostavljajte partnera. Provedite više vremena sa njim i sa prijateljima. Slobodni mogu preko prijatelja upoznati neku zanimljivu osobu.

Blizanci

Imate dosta obaveza ove nedelje, prosto ne znate odakle da krenete. Posao je najkritičnija tačka, ali možete da završite sve što treba, samo napravit eneki plan rada. Tako ćete izaći iz haosa u kom ste. U utorak i sredu se potrudite da ugodite više sebi, jer Vam neće biti posebno dobri dani, bićete preosetljivi. Tokom vikenda idite u šoping.

Rak

Pod stresom ste ove nedelje, ali Vam prijatelji prilično mogu pomoći. Osećate pritisak sa svih strana pa je bitno da se dobro organizujete da napravite vreme za odmor. Što se tiče partnera, gledajte da ga ne pritiskate i da oboje imate više vremena za sebe. Zvocanjem se ništa ne postiže. I onako problemi ne potiču odatle. Drugo, potrudite se da idete na neki kraći put zajedno ili posetite rođake

Lav

Jako Vam je bitno da budete u dobrim odnosima sa svima, ali ne mora da znači da će i druga strana paziti na to. Gledajte da pravite kompromise, sem ako se tiču novčane situacije. Najbolje bi bilo da porazmislite ove nedelje koji su Vaši prioriteti pri kupovini, tačnije da li baš morate da imate sve što Vam padne na um. Ne morate, pa budite umereni. Pojačana nervoza tokom vikenda.

Devica

Odlična je nedelja za saradnju. Za razliku od prošle, bićete bolje raspoloženi. Usredsredite se na ono što niste završili pre i proveravajte sve više puta. Sada je vreme da budete detaljni kao što jeste. Ne dozvolite da Vas drugi kritikuju i da stavite zabavu ispred posla. Mogući su nesporazumi sa partnerom, ali će od sredine nedelje biti bolja situacija. Slobodni treba da definišu šta hoće u budućnosti od partnera, ali nije veza prioritet.

Vaga

Ove nedelje ćete više pažnje obratiti na posao, nego na veze i zabavu. Vreme je da se malo uozbiljite. Možete imati pomoć od drugih ljudi, a i nove ideje su prihvatljive. Potrudite se da budete ljubazni, jer neka nervoza može da eskalira. Pravite kompromise i svi će biti na dobitku. Na početku nedelje su mogući troškovi, ali od srede će situacija biti bolja.

Škorpija

Ova nedelja je posebno dobra za Vas. Sada nećete više biti toliko napeti, nego će se energija usmeriti na partnera. Potrudite se da okrenete ka njemu, budite kreativni, idite na neko novo mesto u gradu ili jednostavno priredite neku večeru ili ručak. Slobodni bi mogli da upoznaju nekog zanimljivog. Ova nedelja je usmerena ka ljubavi. Pritisak na poslu popušta, a ako ste prehlađeni, lakše ćete ozdraviti.

Strelac

Ove nedelje ćete se osećati malo bolje od sredine nedelje. Nećete više biti ubrzani i nećete imati višak energije. Ako budete romantični i partner će Vam biti zahvalan. Usredsredite se na porodicu i drage ljude. Ne trošite svoju energiju na neke stvari koje ne morate sada da radite ili koje Vam se ne rade. Održite dobro raspoloženje. Možda ćete ići na kraći put krajem nedelje.

Jarac

Bolje se osećate i niste više opterećeni novčanom situacijom. Raspoloženiji ste, želite da ugađate partneru. Ljubazniji ste i prema drugim ljudima. Ovo je dobro vreme za čitanje, putovanja, posetu rodbini. Možete dobiti dobre vesti od neke drage osobe. Početak nedelje je odličan za posao, a od srede su svi dogovori uspešni.

Vodolija

Odlično se osećate. Mada ima nekih malih problema u komunikaciji sa drugima, ali nisu ozbiljni problemi, koji nisu rešivi brzo. Potrudite se da sebi ne postavljate prevelike zahteve, ali ako nešto ne možete da uradite nemojte tražiti da drugi to urade za Vas. Bitno je da se opustite, odmorite i dobro organizujete ovu nedelju. Mogući su iznenadni troškovi. Jedite laganiju hranu, izbegavajte poroke.

Ribe

Imate dosta ideja, ali ne znate ko bi mogao da Vam pomogne da ih ostvarite. Nemojte se zatvarati u sebe, nego gledajte da se opustite i da radite asve što Vam prija. Gledajte filmove, serije, nađite vreme za sebe. Imate osećaj da Vam ne ide baš sve od ruke i zato ste napeti. No, od sredine nedelje ćete se osećati bolje. Poboljšaće se odnos sa partnerom, a slobodni će biti skloni flertu.loading...