NEDELJNI HOROSKOP: Ovnove čekaju neverovatne avanture . . .

Horoskop
Freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 17.09.2016. do 23.10.2016. godine...

 

Ovnovi koji su neopterećeni prošlošću uglavnom će ove sedmice imati mogućnosti za nova poznanstva, ali koja teško da će otići put nečeg ozbiljnijeg. Uglavnom prolazne avanture i kontakti. U emotivnim vezama i brakovima konačno situacija kreće put nekih mirnijih i stabilnijih voda.

Bikovi, ako je u vašim emotivnim relacijama bilo u prethodnom periodu ljubomore, ona će sada postati još naglašenija i u prvom delu nedelje može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava između vas i partnera. Oni koji nemaju problema po ovim pitanjima – provešće uglavnom miran period sa voljenom osobom.

Slobodni Blizanci će tokom ovog perioda imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Sad, to što će novih poznanstava i zanimljivih ljudi biti, ne znači da će se iz svega ovoga izroditi i prava ljubavna priča. Naprotiv – vi ste itekako svesni da je sve ono što se sada dešava više nego površno i kratkotrajno.

Slobodni Rakovi imaju izvrsne mogućnosti za neke nove početke tokom ovog perioda. Aktuelne su nove priče preko poslovnog segmenta, ali i preko izlazaka i prijatelja, društvenih aktivnosti. Ono što u ovom periodu budete pokrenuli ima šanse za trajnost, i jedino što je potrebno jeste da u to što ulazite, uđete neopterećeni prošlošću i nekim lošijim iskustvima od ranije.

Slobodnim Lavovima su nova poznanstva aktuelna još od prve polovine ove sedmice. U tom periodu i Venera ulazi u vaše polje ljubavi i svakako je da će vam doneti dodatno prilike da budete emotivno zadovoljni. Sada su mogući počeci emotivnih veza koji će krenuti dosta strasno i doneti vam veliko zadovoljstvo.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak za ovu nedelju pročitajte ovde.