Saznajte šta vam poručuje nedeljni horoskop

 

Ovan

Ljubav: Iako emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to da ceni i razume vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

Karijera: Rešite se svojih velikih sumnji koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sami sebi da stvarate prepreke. Sad ćete saznati šta je trebalo, informacije će stići. Nakon toga možete da radite kvalitetnije. Rešenja su blizu.

Zdravlje i savet: Dajte sebi više sna i više odmora.

Bik

Ljubav: Ljubav će biti bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte iskazivanje emocija po svaku cenu, nego radije pričekajte. Malo po malo i doći ćete na svoje.

Karijera: Mogli biste da se zateknete u situaciji da nešto treba da pustite neka ide kako ide ili da borbe za angažman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobedu. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Usporite.

Zdravlje i savet: Ne propuštajte relaksaciju.

Blizanac

Ljubav: Napokon će se pojaviti prilike za kvalitetniji privatni život. Verovatno će se to pokazati kroz pozive za zabave ili društvena okupljanja koja ćete vi rado prihvatati. Otuda će uslediti i prilike za nova poznanstva. Osobe u vezi će isto biti bolje.

Karijera: Iako će vaši nadređeni da pokazuju određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

Zdravlje i savet: Bavite se nekim borbenim sportom.

Rak

Ljubav: Vaš ljubavni život biće i dalje bogat, a vi ćete postajati sve smireniji. Strasti će biti tiše, ali zadovoljstvo neće izostati. Činiće vam se da tek sad ulazite u jednu dugotrajniju fazu svoje veze. Izgleda da ćete biti u pravu. Samci će uspešno zavoditi.

Karijera: Pustite druge da se izraze, a ako treba, makar vam to bilo čudno, i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete da učinite ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Odgovori će doći.

Zdravlje i savet: Pozabavite se svojim hobijima.

Lav

Ljubav: Ovih dana zaista će zasijati svetlo na vašem ljubavnom nebu. Bićete prijatno iznenađeni koliko i kako vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite napolje, među ljude. Ipak, nemojte da preterate sa svojom prezentacijom.

Karijera: Rešićete sve veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete da probudite mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.

Zdravlje i savet: Ne sumnjate u sebe.

Devica

Ljubav: Kad se o ljubavi radi, ovih dana osećaćete se poput ribe u vodi. Otvorenost drugih prema vama, ali i obratno, učiniće da će brzina kojom ćete delovati ponekad biti zapanjujuća. Biće potrebno da usporite radi druge strane.

Karijera: Možete da vidite daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidi. Ipak, neke informacije će početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili gde treba.

Zdravlje i savet: Budite ono što jeste.

Vaga

Ljubav: Vaše strasti će porasti, a vi ćete postati zavodljiviji. Voljena osoba će to da dočeka sa zadovoljstvom. Istovremeno će ojačati i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer ćete želeti da postignete sve. Polako.

Karijera: Počinje vreme kad će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

Zdravlje i savet: Razgibajte vratnu kičmu.

Škorpija

Ljubav: Ako ste još sami, ovih dana ćete težiti samo dobroj zabavi. Bićete željni opuštanja i slobode. Veselje je dobro, ali bitno je da u startu drugoj strani priznate kakve su vam namere. Tako ćete oboje biti zadovoljni.

Karijera: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

Zdravlje i savet: Redovno pregledajte mejlove.

Strelac

Ljubav: Ovo vreme je dobro za vaša intimna preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da vreme nije najpovoljnije za ljubav. Biće u pravu.

Karijera: Funkcionisaćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

Zdravlje i savet: Ništa ne preskačite.

Jarac

Ljubav: Nejasnoće u vašem privatnom životu verovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osećati oni koji nemaju nikakvih obaveza ni prema kome. Ipak, biti sam takođe nije lako. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i biće dobro.

Karijera: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakater rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada. Ojačaće i neke saradnje.

Zdravlje i savet: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

Vodolija

Ljubav: Malo ćete olabaviti i na opušteniji način kako zavoditi, tako i uživati. Voljena osoba rado će s vama da priča, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi s neobaveznom kafom.

Karijera: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

Zdravlje i savet: Pokušajte da se opustite uz umetničke sadržaje.

Ribe

Ljubav: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će se osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

Karijera: Vaš trud biće prepoznat, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primer u ova krizna vremena. Radićete predano i bez puno pitanja.

Zdravlje i savet: Idite na izlet s društvom.loading...