Nedeljni horoskop za period od 29.06. do 05.07.2015.

Horoskop
Freedigitalphotos.net/Lavoview

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Hrana

Znate, gazirana pića i grickalice stvarno nisu zamena za obrok. Možete se izgovarati žurbom, poslom, nemanjem vremena, ali opet se sve svede na isto – neko od članova porodice vam lepo savetuje da sednete kao čovek za sto i da na miru pojedete svoj obrok. Ništa vam neće pobeći, a vi ćete se osećati dobro i imati dovoljno energije. I biti zdravi – što je najvažnije….

Ljubav

Ovo svakako neće biti dosadna nedelja, bar ne slobodnima. Poslednjeg dana juna dolazi do najsrećnije konjukcije ove godine, između Venere i Jupitera, i to u vašem polju ljubavi. Ne samo to, tog dana imamo i Veliki vatreni trigon kojim će biti obuhvaćen vaš znak. Neko vaše veliko angažovanje neće biti potrebno, jer će vas prilike same sustizati. Vaš vladar je u znaku Raka, i polju doma i porodice, pa oni u braku neka očekuju povremene nesuglasice sa partnerom, ipak ništa strašno što ovi podsticajni aspekti o kojima smo pričali ne bi mogli da srede…Tokom ove sedmice neki će se Ovnovi u dužim vezama odlučiti za veće pomake u svom odnosu i poželeti zajednički život, brak i formiranje porodice.

Posao

Pozicija Marsa u znaku Raka vam ne odgovara previše jer ćete biti skloni tome da se u poslovnim odnosima ponašate pomalo impulsivno i da reagujete neprimereno situacijama. Ipak vladar polja posla je u dobrim aspektima, pa sada svakako možete profitirati preko jakih osoba, preko saradnji sa strancima ili u odnosu sa ljudima koji imaju dosta iskustva u vašoj oblasti. Možete biti iznenađeni predlogom za posao ili projekat od strane nadređenih ili autoriteta. Iskoristite srećne okolnosti.

Novac

U polju špekulacija i sreće su Jupiter i Venera i ako postoji momenat kada trebate da probate koliko vam je Fortuna sklona – onda je to sada. Mogućnosti većih zarada i jednokratnih dobitaka – ali poklonu se u zube ne gleda, zar ne?

Zdravlje

Problemi sa varenjem i stomakom su i dalje aktuelni, ali ono čega biste trebali da se čuvate u ovoj sedmici je i nazeb – reklo bi se da vam je imunitet nešto slabiji…

BIK

Hrana

Ima li ikakvog spasa za moju liniju? – pitaju se Bikovi dok u jednoj ruci drže ispohovani batak, a okom merkaju koje će parče kolača uzeti posle….naravno, ono veće, sa više šlaga….Izgleda da ima – od ove sedmice raspoloženi ste za rekreaciju, pa trk u neku šetnju ili put teretane. Postoji i druga opcija, a ona je – definitivno ćete morati da se odreknete večere…

Ljubav

Za ovu sedmicu jedan jako neobičan savet – tražite mnogo i mnogo ćete i dobiti. Vaša vladarka, Venera u aspektu je sa Jupiterom i ovo je aspekt sreće na kvadrat i uvećanja ljubavi. Emocije će u ovom periodu biti teško obuzdati što može povremeno dovoditi do nekih nesuglasica sa partnerom. Slobodni mogu upoznati osobu stariju od sebe, dobrostojeću ili na jakoj poziciji. Neki od odnosa koji se započnu pod ovakvim aspektima neće imati veliku trajnost, ali je sigurno da će vam doneti jako dobru zabavu i velik seksualni potencijal. Kraj sedmice donosi mogućnost kontakta sa nekim iz prošlosti – dobro razmislite da li ćete dozvoliti da ovde dođe do nečeg konkretnijeg…

Posao

U polju komunikacije su tranzitno Sunce i Mars, nešto jača energija koju možete iskoristiti dobro ukoliko budete umeli da obuzdate sebe povremeno. Vodite računa o svojim izjavama, ne brzajte – jer svojim rečima možete neke odnose poremetiti ili čak dovesti do toga da neke saradnje prestanu da funkcionišu. Ukoliko budete spremni na prilagođavanje i kompromis možete ostvariti prilike koje se mogu pokazati jako uspešne po vas. O svakom predlogu prvo razmislite, pa tek onda delajte.

Novac

Neke šanse za zaradu se hoće otvoriti i trebate ih iskoristiti. No, generalno – polje zarada se još uvek nije oporavilo od prethodnog lošeg perioda i biće potreban oprez. Ne budite zavedeni nekim dobrim prilivima, još uvek nije vreme da se opustite….

Zdravlje

Vladarka vašeg znaka, Venera, u inkonjukciji je ove sedmice sa asteroidom Hiron, takozvanom „bolnom tačkom“ koji se nalazi u znaku Riba. Pošto je ovo aspekt prilagođavanja – sami prepoznajte koliko ste sada u mogućnosti da zanemarujete eventualne zdravstvene probleme. Nemojte se suviše oslanjati na svoju srećnu zvezdu.

BLIZANCI

Hrana

Čini mi se da će vas ove sedmice najviše privlačiti mamina ili bakina kuhinja. Ukoliko niste u prilici da kod njih svratite na ručak, bar ćete se truditi da sebi i svojoj porodici pripremate neke obroke koji vas podsećaju na detinjstvo..Stvarno odavno niste spremali pitu kao što je pravila vaša baka ili gulaš po maminom receptu…Vaši najmiliji će uživati u vašim specijalitetima…

Ljubav

Povremeno vam se čini da vi i partner govorite različitim jezicima. Vi se čvrsto držite svojih stavova, a vaše drago biće ne dozvoljava da je ubedite da nije u pravu ni za najmanju sitnicu. No, baš bi bilo dosadno da nije povremeno varnica….pošto su emocije dosta jake, uspećete vas dvoje da se usaglasite makar po nekim osnovnim pitanjima do kraja nedelje…Što se slobodnih tiče, ta neka osoba vam se toliko dopada da ne želite sami sebi da priznate da možda baš i ne možete da je osvojite. Ona uspešno izbegava sve vaše „zamke“ a zbog toga vam je samo još privlačnija. Pojedini srećnici će sa predmetom svojih želja uspeti da ugovore susret za vikend…

Posao

Mars je u vašem polju posla i sigurno je da ćete se u ovom životnom segmentu dosta trošiti i „ostavljati srce na terenu“. Promena u nekim dogovorima ili zaokreti u saradnjama vas mogu izuzetno nervirati, ali pošto vam je komunikacija ove sedmice najubojitije oružje, uspevaćete da postignete kompromise, koji će nekako uvek ići više vama u korist. Sa kolegama povremeno na ratnoj nozi, ali ovo više liči na trenutne kratkotrajne varnice zbog nagomilane napetosti i pritiska obaveza. Ništa što se brzo ne može srediti.

Novac

Tranzitno Sunce je u polju zarada pa vas očekuju prilivi od ugovora, od kratkih putovanja, od komercijalnih aktivnosti, pisanja, od honorarnih i dodatnih poslova. Vreme za uzimanje pozajmica i kredita nije iako će vam se ovo otvoriti kao mogućnost.

Zdravlje

Cela sedmica je postavljena prilično loše u zdravstvenom segmentu i nikako ne smete zanemarivati eventualne simptome. Generalno – potrebno vam je mnogo više odmora i opuštanja nego inače.

RAK

Hrana

Vi ste inače veliki gastronom, stvarno uživate i da pripremate, ali i da jedete, a čini mi se da će ove sedmice sve to biti izraženo na kvadrat. Međutim, neki od razloga za ovako povećan apetit tiču se i vašeg emotivnog stanja, koje će biti malo prodrmano. Ako već jedete na nervnoj bazi, makar pokušajte da smanjite unos masti i šećera.

Ljubav

Sa tranzitom Sunca i Marsa u vašem znaku, skloni ste da malo isterujete svoju volju kada su partnerstva u pitanju. Koliko god ste inače popustljivi, sada ako vam nešto ne odgovara u vezi ili u bračnom odnosu – itekako ćete umeti da odbrusite. U isto vreme, slobodne privlače osobe koje su jake i sa kojima će na neki način imati sukob volja, slatku i zanimljivu „borbu“. Planeta ljubavi je u polju posla i konjukciji sa Jupiterom, pojedini Rakovi će lako „padati“ na osobe koje se ponašaju autoritativno, dominantno a ne bi me iznenadilo da nekog kolegu sa kojim se inače ne slažete baš najbolje, počnete da gledate malo drugačijim očima….

Posao

Nećete obraćati pažnju na neslaganje ili čak kritike od strane drugih – sada stvarima prilazite na svoj način i uspešni ste u tome. U polju posla i zarada je fantastična konjukcija Jupitera i Venere, tako da će pojedini Rakovi uspeti mnogo da urade na svojoj afirmaciji i samopromociji. Još uvek ne možete da uzmete aktivnu ulogu u pokretanju nekih poslova, ali već nazirete kraj dogovorima. Ako se ovo ne pokrene tokom ove sedmice, tokom naredne sigurno hoće.

Novac

Vladar polja zarada se nalazi u vašem polju ličnosti, pa je definitivno sigurno da će sve vezano za zarade postati nešto što vam je od najvećeg prioriteta. Polje dugovanja je loše postavljeno tokom ove sedmice, pa očekujte da čete neke obaveze morati da izmirite, iako će vam to doneti opterećenje.

Zdravlje

Jaka energija koju dobijate od planeta koje tranzitiraju vašim znakom jeste dobra po vas jer vam daje veliku snagu, izdržljivost i sposobnost da istrajete dugo u svakodnevnim naporima. Ipak – Mars vam može doneti sklonost virusnim bolestima, temperaturama, pa čak i povredama u brzini…

LAV

Hrana

Ishrana vam se pretvorila u varijantu – od jednog sendviča do drugog…da ne pričam da ćete jesti „s nogu“ ili maltene trčeći….a pljeskavice, bureci, hot dogovi, palačinke i ostala brza hrana će postati okosnica vaših obroka. Bar pokušajte da jedete više pilećeg mesa i povrća, jer se ove namirnice lakše vare i neće vam toliko opterećivati želudac.

Ljubav

Porodični odnosi su se malo primirili, najviše vašom zaslugom jer ste u ovoj nedelji spremni da prelazite preko nekih partnerovih ponašanja i da se trudite da sagledate lepšu stranu vašeg braka. Ipak, sigurno je da vas neki postupci osobe sa kojom živite bodu u mozak i pitanje je koliko dugo ćete uspevati da režite u sebi. Slična je situacija i u dužim emotivnim vezama, ali zato slobodni pripadnici ovog znaka zaista uživaju. Ne samo da vam je na izboru više potencijalnih partnera, već se prvenstveno vi osećate fenomenalno i blistate punim sjajem. Mogući su počeci sa osobom iz drugog grada, čak i iz inostranstva, na putovanju. Ipak savet za vas – ne vezujte se preterano, jer neke od ovih priča neće trajati duže od leta.

Posao

Još na poslu niste zauzeli one pozicije koje biste želeli, ali obzirom na to na koji način radite – ne sumnjam da će ovo vrlo brzo profunkcionisati. Ono što je problematično jeste dosta naglašeno polje tajni, podsvesti, konkurencije. Neke stvari prvo morate resiti sami sa sobom da bi mogli da delujete u spoljasnjem okruženju. Sada imate sposobnost da prepoznate ko je na vašoj strani, a ko pokušava da vas ograniči, sputa ili čak onemogući u napredovanju.

Novac

Prilivi koje iščekujete dolaze, ali zbog dosta nepovoljne pozicije vladara polja zarada koji je u inkonjukciji sa Plutonom i nekih drugih aspekata koji vam ne idu u prilog, novac koji dobijete uglavnom će biti unapred potrošen. Potrudite se da lične troškove maksimalno skrešete.

Zdravlje

Rođeni u trećoj dekadi znaka neka obrate pažnju na hronične bolesti. Generalno – zbog prisustva dobrih tranzita u vašem polju ličnosti, uglavnom ste zaštićeni od većih neprijatnosti u ovom segmentu.

DEVICA

Hrana

Ove sedmice morate zaista mnogo voditi računa o kvalitetu namirnica koje konzumirate. Probavni sistem vam je sada izuzetno osetljiv i sve ono što je iole nekvalitetno, pokvareno ili čemu je istekao rok biće užasna trauma za vaš želudac. Da ne pričam da se možete i otrovati hranom. Ne presoljavajte, ne koristite jake začine, previše ljuto ili previše kiselo će vam smetati.

Ljubav

Oni u vezama i bračnim odnosima nikako da pronađu ravnotežu sa svojim partnerima. Prvo vi niste bili spremni na kompromis i prevazilaženje razlika, a sada kada ste se konačno dozvali pameti i pokušavate da sredite situaciju – voljena osoba ni da čuje. Mislim da vam svakako sleduje podmićivanje druge strane što lepim rečima, što sitnim znacima pažnje, da biste se eventualno pred kraj nedelje našli na istoj talasnoj dužini. Što se slobodnjaka tiče, vi izgleda ni sami sebi ne želite da priznate koliko ste slabi na nekog. Možda tu osobu idealizujete i preterujete kada je posmatrate kao savršenstvo bez mane, ali dok ne pokušate da joj se približite – nećete ni znati da li su vaše emocije realne ili ne. Odlično vreme za susret je vikend.

Posao

Odlična sedmica da organizujete posao, da okupite ljude i angažujete ih, da budete kreativni i da sipate ideje kao iz rukava. Neke velike stvari, veliki poslovi mogu se tokom ove sedmice pokrenuti, a sigurno je da će pojedine Device imati itekako dobre prilike da svoja razmišljanja podele sa ljudima koji su na jakim pozicijama i koji su spremni da ih podrže. Potrudite se da ne budete povremeno previše razdražljivi sa kolegama koji ne mogu da vas prate.

Novac

Novac od redovnih poslova neće biti dovoljan da u potpunosti podmiri sve obaveze koje imate. Mnoge će se Device u ovom periodu okrenuti još nekom vidu zarađivanja. Budite redovni sa ratama kredita.

Zdravlje

Odugovlačite da se ozbiljnije posvetite svom zdravlju iako ste svesni da neke „lampice“ već odavno svetle crveno. Ako ništa drugo, bila bi vam potrebna makar jedna dobra detoksikacija organizma ili opuštanje u nekom centru za relaksaciju. Povremeni problemi sa nesanicom.

VAGA

Hrana

Ona simpatična rečenica iz našeg filma je – manje vina, manje vina….a kod vas bi to otprilike izgledalo – manje svega, manje svega….Razumete poentu, zar ne? Doručak neka bude dobar i obilan da bi podmirio vaše potrebe i dao vam jedan jak energetski podsticaj za napore tokom dana. Ručak i večera moraju biti mnogo lakši, a ako je moguće – ovo drugo i preskočite i zadovoljite se nekim lakim voćem….

Ljubav

U porodičnim odnosima i dužim emotivnim vezama ovo može biti dosta nestabilan period, jer je partner razdražljiv i svaka mu dlaka smeta. Doduše i vi se ponašate kao uvređena primadona i čak i ne pokušavate da poradite na ovom problemu. Budite malo više pravedni, pa ćete shvatiti da ste delimično i vi krivi za ovo. Na lep način možete razgovarati sa voljenom osobom u drugom delu sedmice. Slobodni su željni da iskoriste prilike koje im se ukazuju. Ja moram napomenuti da su vaša očekivanja od veza koje pokrećete u ovom periodu dosta velika, i da one mogu krenuti nerealno dobro….ali ipak budite malo na oprezu. Nije zlato baš sve što sija…

Posao

Zbog aspekta Urana sa vašom vladarkom Venerom – budite spremni na promene u okviru posla, ali i u okviru saradnji u kojima funkcionišete. Nema ovde ničeg lošeg, naprotiv – ne zaboravite da su promene sastavni deo života i da će vam u ovom periodu verovatno doneti samo dobro. Zbog Marsa u polju nadređenih osoba, ne preporučuje se da ulazite u sukob sa autoritetima. Iskoristite ono što vam je priroda dala – šarmantnost i sposobnost diplomatije – na taj način postižete sve što želite.

Novac

Mars vlada vašim poljem zarada i nema baš neku blistavu poziciju u znaku Raka. Ovo vama lično donosi da morate ulagati mnogo više energije da biste bili na pozitivnoj nuli. U ovom periodu ste skloni da uzimate kredite i da se zadužujete, što vam se nikako ne preporučuje.

Zdravlje

Zbog prilično zaštitničke kombinacije vaše vladarke sa Jupiterom, koji je baš vladar vašeg polja zdravlja, dosta ste u ovom životnom segmentu sačuvani. Ipak treba biti obazriv – sve vezano za stomačnu duplju je sada slaba tačka. Ne preterujte ni u čemu.

ŠKORPIJA

Hrana

I vas je uhvatio trend da jedete kao da se takmičite. Nije poenta u tome pojesti što pre već uživati u hrani i dati svom organizmu ono što mu je potrebno. A sada vam zaista nisu potrebne tolike količine, pogotovo ne slatkiša kojih ne možete da se odreknete. Pošto vam je metabolizam ipak dobar u ovom periodu, pomozite malo svom telu time što ćete se više kretati.

Ljubav

Vaš vladar u znaku Raka, znaku koji vlada porodičnim odnosima baš i nije sjajna pozicija, ali ne za vas, već za one koji sa vama dele životni prostor ili za osobe koje su sa vama u dužim vezama. Skloni ste da isterujete neku svoju pravdu, da se ponašate dosta zahtevno, a ako vam voljena osoba ne ide „niz dlaku“ začas upadate u svoje nabusite ili praskave trenutke. Druga strana vas za sada trpi i pokušava da balansira ali dokle će tako – to ćemo tek videti…Što se slobodnih tiče, uporni ste da osvojite nekog koga ste zacrtali i ne odustajete od toga. Spremni ste na svakojake manipulativne zahvate, samo da dobijete ono što želite. Nekim Škorpijama stoji velika mogućnost tajnog odnosa.

Posao

Vreme za velike promene jeste nastupilo, obzirom da se ove sedmice srećna konjukcija Venere i Jupitera dešava baš u vašem polju karijere i pozicije. Sada dajte sve od sebe, a pošto vam tranzit vladara kroz meki znak Raka ne pogoduje, očigledno je da ćete povremeno biti iscrpljeni i napeti. Pozicija Punog Meseca u znaku Jarca odgovara vam da završite neke projekte i poslove koje ste započeli. Nećete sve planove uspeti da ostvarite stopostotno, ali ćete biti dosta zadovoljni.

Novac

Novac od poslovnih partnerstava, novac od nekih špekulacija, novac od regularnih poslova – jasno je da će novca tokom ove nedelje biti. Da li je potrebno upozoriti vas još jednom na dugove koje ne smete nikako da zanemarujete?

Zdravlje

Iscrpljenost, slabost, problemi sa varenjem i unutrašnjim organima…povremeno preskakanje srca, napetost, anksioznost….podugačak spisak simptoma koje ste natovarili sebi na vrat time što se trošite do maksimuma i nervirate duplo toliko….

STRELAC

Hrana

Ove sedmice vam jeste potrebno više energije, pa da se to ne bi odrazilo na vašu liniju i dobar izgled, morate konzumirati hranu koja će vas učiniti sitim ali koja vam se neće „lepiti“ na kritične tačke na telu. U igri su piletina, govedina, riba a nemojte zanemariti ni supe. Naravno, sveže voće i povrće je nezaobilazno, kao i orašasti plodovi. Od slatkiša – integralni keksići….

Ljubav

Pošto je u poslednje vreme bilo napetosti između vas i partnera, sada ćete ga jako prijatno iznenaditi svojom spremnošću na promene koje će prijati vašem odnosu. Još uvek će biti povremeno varnica, naročito u bračnim vezama, ali se tip energije dosta promenio i pred vama je jedan pozitivan period. Kod slobodnih Strelaca kao u španskoj seriji. Postoji više osoba koje su zainteresovane za vas , od kojih je jedna preko poslovnih okolnosti. Čini mi se da za sada ona ima najviše šanse da vas osvoji, pošto se dosta razumete u svim stvarima. Međutim, u ovom trenutku nekako niste spremni da se odričete radosti života, pa je lako moguće da ćete biti spremni čak i da sedite na dve stolice.

Posao

U polju posla i novca imamo Pun Mesec tokom ove sedmice, i ovakva dešavanja uvek označavaju završetak jednog ciklusa. Ovo može biti vreme ekspanzije za vas, ali nemojte poleteti isuviše jer se ipak u polju novca od poslovnih saradnji nalazi Mars koji može donositi nestabilnost kada su naplate u pitanju, ali i unositi element nepredvidljivosti u okolnosti oko vas. Podrška od strane drugih je jaka, a i element srećnih okolnosti je tu. U privatnim poslovima je neophodno napraviti korenite promene.

Novac

Ne možete da se požalite na trenutnu finansijsku situaciju, jer se ona jeste drastično popravila. Ipak, svoj odnos prema novcu ćete morati da promenite da u budućnosti ne biste dolazili u traumatične situacije kojih je u prethodnom periodu itekako bilo.

Zdravlje

Iako ove sedmice imate prilično ušuškanu situaciju i nema nekih drastičnih promena na zdravstvenom planu, ipak jedna doza opreza mora da postoji kod vas. Zbog Marsa u polju kriza potrebno je čuvati se povreda, posekotina, povećane temperature.

JARAC

Hrana

Više malih obroka u toku dana sada će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. Apetit će vam tokom ovih nedelju dana „ispariti“ pa je ovo istovremeno i odličan period da započnete sa dijetom, ako ste tako nešto planirali. Kada budete videli kojom brzinom se kilogrami tope, dobićete još dodatni poticaj da nastavite na ovaj način. Pored dijete ne zanemarite i rekreaciju!

Ljubav

Postoji tendencija kod vas da u partnerskim odnosima „podvlačite crtu“. Ukoliko vaša veza već neko vreme klacka, a vaši napori da je održite ili da dođete do kompromisa, nisu imali adekvatnu reakciju sa druge strane – sada se pojedini Jarčevi čak mogu odlučiti za prekid ili makar za izvesno distanciranje od voljene osobe. Zbog Punog Meseca u vašem znaku nekih stvari vam sada stvarno može biti preko glave pa bi savet za vas bio da dobro odmerite pre nego što presečete. Što se slobodnih Jarčeva tiče, ovde lepih dešavanja ima ali se jedna priča koja je tek u povoju ne odvija onom brzinom kojom biste vi želeli. Opustite se malo i pustite da se stvari razvijaju svojim tempom. Žurba sada samo može donositi greške.

Posao

Srećna konjukcija Jupitera i Venere aktuelna je u vašem polju novca od drugih pa će saradnje konačno početi da se iplaćuju na pravi način. Ono što jeste malo problematično je prisustvo Marsa u polju poslovnih partnerstava, jer će ovde prilagođavanje biti neophodno. Neki vas saradnici mogu iznervirati svojim ponašanjima i nadobudnim stavovima i sa pojedincima će biti teško napraviti kompromis, pogotovo što ni vi niste spremni da tek tako povlađujete tuđim hirovima. U ovom segmentu morate biti dosta pažljivi, ako zatreba čak i proračunati i manipulativni. Neka svoja mišljenja zadržite za sebe.

Novac

Novac od privatnih poslova u ovom periodu je na prvom mestu, ali vidi se da će Jarčevima generalno ova sedmica biti dosta isplativa. Nije na odmet čak i okušati svoju sreću i sposobnost za rizik. Samo ne preterujte.

Zdravlje

Promena nekih starih navika sada vam može doneti da se mnogo bolje osećate. Preporučuje vam se i više kretanja. Grlo povremeno može biti bolna tačka kod vas.

VODOLIJA

Hrana

Pozicije planeta tokom ove sedmice naglašavaju da je zaista potrebno da vodite računa o onome što jedete. Ići ćete iz krajnosti u krajnost a najnaglašenija je mogućnost da tokom celog dana ne jedete ništa, da biste uveče seli i natrpali u sebe ogromne količine hrane. Opteretićete i svoj želudac i probavni sistem, a da ne pričamo o tome koliko ćete štete svom organizmu naneti na ovaj način. Potrebni su vam vitamini i minerali, ne smete zaobilaziti voće i povrće.

Ljubav

Trudite se da neke stvari promenite u odnosu sa partnerom i ove sedmice ćete naići na pozitivan odgovor sa njegove strane. U bračnim odnosima sada može doći do usklađivanja, a tome bi pomogao i zajednički odlazak ili na odmor ili makar na vikend van grada. Što se slobodnih Vodolija tiče, osoba koja vam se dopada je počela da odgovara na vaše pokušaje da uspostavite dublji kontakt. Nemojte sada sve pokvariti svojim promenama raspoloženja, kojima ste u ovom periodu jako skloni. Emotivniji ste nego inače pa svaki postupak ili pogrešno izgovorenu reč od strane osobe koja vas interesuje možete doživeti kao atak na vašu ličnost ili ujed za srce. Sve funkcioniše baš kako treba, samo idite polako.

Posao

Prilike za napredovanje imate, jer se srećna konjukcija Venere i Jupitera dešava baš u vašem polju poslovnih partnerstava. Zasluge iz prethodnog perioda sada dolaze na dnevni red. No, u svakodnevnom poslovnom okruženju može povremeno biti varničenja, čak i konkurentskog ponašanja, a pojedini će se suočiti sa dosta nekolegijalnim potezima osoba na koje su mislili da mogu da računaju. Biće vam potrebna sva vaša tolerantnost.

Novac

Prilivi su vam prilično stabilni u ovoj nedelji, a očigledno je da imaju i tendenciju da se povećavaju. Međutim, vi ste skloni da se sada malo „bahatite“ i rasipate, a i tekući troškovi su se dosta povećali. Ne rasipajte novac koji ste teškom mukom zaradili.

Zdravlje

Opterećenost nervnog sistema i podložnost stresu vas ne napuštaju. Ni vi se ne ponašate baš odgovorno prema svom organizmu, a sada bi baš bio pravi trenutak da počnete da više vodite računa o sebi.

RIBE

Hrana

Prženo, pohovano, sve ono za šta vam je za pripremu potrebno mnogo ulja – izbacite iz svog jelovnika. O svojim krvnim sudovima sada morate voditi posebno računa. Ove nedelje su vam potrebni citrusi – pomorandže, limun, mandarina, grejp, pa čak i limeta – konzumirajte ih što češće možete. Ako do sada niste imali ovu naviku, vreme je da je usvojite – ne gutajte hranu na brzinu, svaki zalogaj dobro sažvaćite, pomozite svom želucu.

Ljubav

Neće biti lako neke odnose uskladiti, ali ne postoji bolje vreme od ovog. Moguće je da je partner u prethodnom periodu postavio neke svoje zahteve koje ćete očigledno morati da ispunite i prilagodite se novonastaloj situaciji. Pitanje je samo koliko će vas ova spremnost za promene držati. Vrlo ste raspoloženi za ljubavne igrarije, i ulaženje u odnose sa osobama koje vas privlače ili samo na seksualnoj bazi ili iz razloga što su na neki način neuobičajene, zanimljive, karakterno potpuno drugačije od vas. Pojedini su skloni promiskuitetnom ponašanju i prolaznim odnosima. Ovo je vreme dosta povoljno po vas, ali je teško da ćete u ovom periodu uspeti da neki odnos izdignete na viši nivo….

Posao

Imate jaku želju da pokrenete nešto svoje i da zaplivate vodama privatnog biznisa. Ovo i jeste vreme za tako nešto, ali ne očekujte spektakularan početak, već pre onaj skopčan sa teškoćama i nerviranjem. Generalno – vaš rad je primećen i Ribe sada mogu dobiti beneficije koje su i zaslužile svojim angažovanjem u prethodnom periodu. Prema saradnicima možete biti zahtevni, poradite na svojoj komunikaciji sa ljudima sa kojima radite.

Novac

Novac dolazi do vas u većem obimu, ali ne očekujte da se ovaj trend nastavi večno. Šanse za zaradu koje vam se sada ukazuju iskoristite maksimalno i obavezno ostavite nešto sa strane. Biće vam potrebno za kasnije.

Zdravlje

U ovom sektoru nemate većih problema ove sedmice. Ipak, potrebno je da budete aktivniji i da se krećete a vi to izbegavate. Neki vid rekreacije ili opuštanja je neophodan.