NEK CELA PLAŽA UZDIŠE ZA VAMA: Evo kako da izaberete pravi kupaći prema svojoj građi

Žene su često u nedoumici pri izboru odgovarajućeg kupaćeg kostima, što zbog modela kupaćeg, njegovog kroja i dezena, ali i brenda i boje.

pixabay.com

Mnoge žene su svesne svog izgleda i znaju šta im najbolje pristaje, ali ima i onih koje nisu baš sigurne kako da izaberu pravi kupaći kostim za leto.

Da biste izabrale pravi kupaći za sebe i u njemu se dobro osećale dok drugi gledaju u vas i uzdišu za vama, evo nekoliko saveta kako da napravite najbolji odabir za ovo leto i uživate u čarima sunca, ali i u pogledima muškaraca.

Male grudi

Najbolji izbor za žene sa malim grudima je gornji deo kupaćeg koji je ukrašen raznobojnim kamenčićima ili naborima, koji će stvoriti iluziju većih grudi. Druga opcija je pušap (push-up) kupaći ili gornji deo sa jastučićima.

Velike grudi

Za žene sa velikim grudima bikini nije baš preporučljiv. Treba gledati gornje delove kupaćeg kostima koji će vam pružiti sigurnost. Kupaći sa korpama i žicom mnogo su sigurniji izbor, isto kao i malo šire naramenice, sa kojima će se izbeći urezivanje naramenica u kožu i ružni crveni tragovi.

Široka ramena

Postoji nekoliko stvari koje žene sa širokim ramenima mogu da učine kako bi vizuelno izbalansirale svoje telo. Prvo, jednobojni kupaći je uvek bolji izbor od šarenih kostima. Uz to, ako pronađete neki koji ima vodoravne crte, stvorićete iluziju peščanog sata, što će prikriti širinu ramena i dovesti je u balans sa kukovima. Takođe dobra opcija su kupaći sa asimetričnim izrezom oko vrata, koji će naglasiti druge linije tela, a ne ključne kosti i ramena.

View this post on Instagram

DISPONIBLE EN FONDOS NEGRO Y AMARILLO PASTEL 🌴🌴!!

A post shared by ✨👙👒🌴🧢☀️🌊🔥 (@_swimsuits_girls_) on

Ravna zadnjica

Ovo je još jedan trenutak kada su ukrasi i nabori dobra ideja jer stvaraju iluziju veće pozadine i nepostojećih oblina. Isprobajte donje delove kupaćeg sa printom, u raznim bojama, koji će odvratiti pažnju od ravne zadnjice.

Velika zadnjica

Ako imate veću ili veliku zadnjicu, bikini i visoki rezovi često mogu da budu neukusni, a može da se desi i da previše otkrivaju. Trebaće vam kupaći kostim sa dovoljno tkanine u tom delu, tako da ne morate stalno da ga povlačite.

Dakle, osim izbegavanja brazilskih i drugih oskudnih kupaćih kostima, trebalo bi da potražite modele sa čvrstim donjim delom i gornjim delom sa nekim printom, koji će uspostaviti ravnotežu.

Kratak torzo

Trik za izdužavanje kratkog torzoa jeste u dodavanju dužine i podizanju grudi. Donji deo kupaćeg kostima koji je nisko krojen ili je na tračice dodatno produžava torzo, a tračice na gornjem delu dodatno privlače pažnju na vrat i ramena, što odvlači pogled od srednjeg dela tela.

Kratke noge

Ako želite da produžite noge, odlučite se za kupaći kostim sa tračicama, koji može da se više i niže veže oko struka. Uz današnji veliki izbor, isprobajte i kostim koji ima više bočnih tračica. Budući da se sa ovakvim kostimima pokazuje više kože, visoki bočni delovi donjeg dela kupaćeg kostima vizuelno će izdužiti noge i pojačati utisak figure peščanog sata.

View this post on Instagram

A post shared by ✨👙👒🌴🧢☀️🌊🔥 (@_swimsuits_girls_) on