NEKA VAM 2022. PROMENI ŽIVOT! Naučite da razmišljate OVAKO i ostvariće vam se SVAKA ŽELJA

"U moru negativnih komentara o tome kako se završila još jedna "najgora" godina i kako se ništa neće promeniti ni u ovoj najnovijoj, ja volim da razmišljam kako je svaka godina prilika za novi početak i za ostvarivanje neispunjenih želja. Jedna od mnogih na mom spisku je pronalazak srodne duše..."

Pixabay.com

Znam da idealni muškarac ne postoji, zato sam i dalje sama iako imam 30 godina. Ipak, nikada nisam izgubila nadu da ću ga jednog dana sresti. Možda to bude baš u danas, 1. januara!

Iako svi oko mene misle kako mi je “prošao brzi voz” i da sam dovoljno “matora“ da bih sada razmišljala o pronalasku partnera, ja se tako ne osećam.

U muškarcima sa kojima sam do sada bila nisam pronašla ono nešto zbog čega bi mi “klecala kolena” i zbog kojih bih se odrekla svega. To su bile prolazne avanture, sa lepim i manje lepim trenucima.

Međutim, nijedna (ne)uspešna veza nije me pokolebala i i dalje se nadam da tamo negde postoji gospodin pravi i za mene. Možda ga baš upoznam u ovom prazničnom periodu! Zašto da ne?

Ja volim euforiju oko završetka stare i početka nove godine, jer to znači novi početak u svim fazama života – ljubavi, poslu, porodici... Uvek sam smatrala da sve što planiraš da radiš, treba da počneš od ponedeljka, jer ne ide da “usred srede“ kreneš, npr. na aerobik, na časove engleskog… To nikada ne izađe na dobro, bar kod mene…

Prvi dan u nedelji, mesecu ili godini je najbolja prilika za početak nečeg novog! I tako ja 2016. veselo ostavljam iza sebe i sa novim nadama i očekivanjima zakoračujem u novi početak!

Počinjem već danas, 1. januara, a prva stavka na spisku želja jeste pronalazak partnera. Ko zna, možda postoje osobe koje razmišljaju i žele isto kao i ja, i možda nas sudbina baš danas spoji!

Bitno je da nada nikada ne umire i da ste svesni onoga što želite! Nemojte da se zadovoljavate sitnicama, jer svi zaslužuju da budu srećni i ispunjeni. Ako vam je prošla godina bila loša, ostavite je iza sebe jer joj je tamo i mesto, i okrenite se novim počecima… Svaki dan donosi nešto novo, zato ga iskoristite kako biste ostvarili svoje snove.

Ja znam šta želim i otvorenog srca ulazim u Novu godinu. Srećno!