Nekada ovako, a danas… Sećate se Slavka Labovića, učesnika Velikog brata koji je slomio srce Maje Nikolić? (VIDEO)

Iako po zanimanju glumac, Slavko Labović je našim gledaocima ostao najpoznatiji po učešću u poslednjoj sezoni Velikog brata, konstantnim svađama i nešto 'slobodnijem' ponašanju sa Majom Nikolić. A evo šta radi danas

Sećate se Slavka Labovića koji je prilično oskudno odeven šetkao po kući Velikog brata, pipkao se sa Majom Nikolić i hvalio se da će je „razvaliti’?

E pa, on danas pliva u nekim mnogo ozbiljnijim, glumačkim vodama.

Naime, Slavko igra u novom filmu reditelja i scenariste Dušana Milića „Travelator” sa Nikolim Rakoćevićem u glavnoj ulozi.

„Travelator” je svetsku premijeru imao u septembru na festivalu u Montrealu, gde je osvojio nagradu za inovacije.

Rakočević igra tinejdžera sa nadimkom Slovenac, izbeglicu koji živi u baraci sa bolesnom majkom, a beg od sivila i beznađa traži u video igricama tipa „pucačina”, dok za život zarađuje kao plaćeni ubica.

Izvesne „patriote” šalju ga u Las Vegas da eleminiše zaštićenog svedoka, pripadnika srpske mafije. U „gradu greha” mladić upoznaje raskoš i poroke, dok sa ekrana, ali i uživo na ulicama proroci predskazuju sudnji dan.

Film je sniman na lokacijama u Beogradu i Las Vegasu, a Labović igra već šablonsku ulogu kriminalca.

Podsetimo, on se već okušao kao glumac u filmu reditelja Lase Spang Olsena „U Kini jedu pse”, kao i u triologiji „Diler”.

Od domaćih filmova, igrao je u filmu Srdana Golubovića „ Apsolutnih sto”.